11 Haziran 2013 Salı

Yves Rocher Nemlendirici Arındırıcı Vücut Peelingi


Yves Rocher Nemlendirici Arındırıcı Vücut Peelingi cildi ölü hücrelerden arındıran Kayısı Çekirdeği Tozu, nemlendirici Organik Sabır Otu ve arındırıcı Saro Yağı içeren bir vücut peelingi.
Özellikle yazın her duş aldığımda peeling kullanmayı tercih ettiğimden çok sert ve çizen tanecikleri olmayan, ama peeling olduğu da hissedilen bir ürün bulmak benim için önemli. Yves Rocher'ın bu ürününü de bir siparişim sırasında meraktan sepetime eklemiştim.

Tanecikleri büyük ama fazla sert olmayan, jelin içinde yeterli ölçütte tanecik barındıran, güzel bir peeling bu ürün. Kokusuna bayılmasam da rahatsız da etmiyor, duşta işini güzel yapıp cildimi yapış yapış, yağlı bırakmadan arındırıyor. 

Olmazsa olmaz bir seçenek değil, çünkü bana 23.90 TL'lik fiyatı oldukça fazla geldi. Bu fiyatı vermek yerine yarı fiyatına Watsons'ın peelinglerinden almak çok daha mantıklı, fakat indirimde görürseniz de denemekten bir zarar gelmeyecektir.

Kendisine Yves Rocher mağazaları ve internet sitesinde bu linkten sahip olabilirsiniz. Dediğim gibi tam fiyatını hak etmese de indirimli bulunursa memnun kalabileceğiniz, güzel bir peeling.

4 yorum:

  1. Canım bende indirimde 18 TL gibi bir fiyata almıştım hatta bitirmek üzereyim şimdilerde.Çok büyük fark yaratmıyor ama oldukça enerjik bir kokusu var. Severek kullandım ama dediğin gibi tekrar almam sanırım .

    YanıtlaSil
  2. YR vücut peelinglerini merak ediyordum, bunu listeden çıkardım Watsons'ınkini almak daha mantıklı dediğin için. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimde yari fiyatina gorursen bak derim ama normalde gerek yok bence

      Sil