28 Haziran 2013 Cuma

Yves Rocher Narlı Işıltı Veren Tazeleyici Maske

Bu maskeyi nar kokusu sevdiğimden ve mini boyuyla denemekten zarar çıkmaz diye düşündüğümden aldım, iyi ki de almışım.



Sadece 3 dakika bekletilerek durulanan, haftada 1-2 kez kullanılması önerilen jel yapılı ve İspanya narı özlü maskenin vaadi cildi tazeleyerek ışıltı vermek.

Öncelikle muhteşem, reçel gibi bir kokusu olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Kolay da durulanan bir maske, uygulanışı da rahat ve pratik. Ben 5-6 dakika bekledim, sonra duruladım. Cildime biraz da olsa sağlıklı bir görünüm kattı fakat bu etki birkaç saate kaybolup gitti.

Mucizeler yaratan bir ürün diyemem ama mükemmel kokusuyla uygulayınca insanı rahatlatan, hoş bir ürün. Şu an indirimli 8.90 TL fiyatıyla denemeye değer, fakat tam fiyatı olan 16.90 TLye görürseniz almanızı tavsiye etmem çünkü hem gramajı az hem de performans olarak bence o fiyatı hak etmiyor.

Çok fazla bir etki beklemiyor ve güzel kokan bir cilt bakım ürünü kullanayım diyorsanız bu maskeyi de sevebilirsiniz, fakat çok da işe yaramadığını söylemeliyim. Ben yine de indirimde bulursam tekrar alabilirim, fakat tam fiyatını asla vermem.

4 yorum:

  1. Tam fiyatı hak etmiyor bence de. Bu serinin en çok kayısı çekirdeği peelingini beğeniyorum. Bu ve nem maskesini pek tutmadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aldım kayısılıyı, daha kullanamadım ama herkes çok seviyor onu

      Sil
  2. Çok yorgun göründüğüm günlerde kullanmak için indirimli fiyatıyla almayı düşünüyorum. :-)

    YanıtlaSil