13 Haziran 2013 Perşembe

Rimmel London Scandal Eyes Kalem Farlar

Rimmel'in yeni ürünlerinden Scandal Eyes kalemlerin pek çok blogda övüldüğünü görünce kayıtsız kalamadım ve üç rengini koleksiyonuma ekledim.



Seçtiğim renkler aydınlık bir bej-şampanya rengi olan Bulletproof Beige, metalik gri Guilty Grey ve altın rengi ışıltılı koyu kahve Bad Girl Bronze.


Rengini hemen veren, gayet opak ve kremsi yapıdaki bu kalem farları çok sevdim diyebilirim. Benim yağlı gözkapaklarımda kendiliğinden durmasa da altına bir bazla kalıcıkları fena değil, zaten ben bunları daha çok alt kirpik diplerimde kulanmayı seviyorum. Asansörlü olmamaları biraz dezavantaj ve kapaklarını açmak da beni biraz zorluyor ama ambalaj sorunları harici oldukça yüksek performanslı farlar.

Kısacası, pratik sür-çık tarzı renkleri, yapıları ve uygun fiyatlarıyla mutlaka göz atmanız gereken başarılı bir ürün ScandalEyes. Watsons'lardan 12.90TL civarına (indirimlerle daha da ucuza) edinebilirsiniz.

Siz bu seriyi deneme şansı edindiniz mi?

6 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir seri ama bulunduğum şehirdeki watsonslarda nedense yok :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki gelir , trde yeni çıkmış herahlde bu seri

      Sil
  2. Çok güzel görünüyorlar. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. 3 gün önce bulletproof beige rengiyle Watsons ta kavuşabilmeyi ummuştum ama maalesef bulamadım :( Ayrıca görevli kızın da dünyadan haberi yoktu. Soruyorum bana rujlarını gösteriyo. O da ayrı bi olay. Yarın bidaha bakmalıyım :)

    YanıtlaSil