14 Haziran 2013 Cuma

MUA BB All In One Beauty Balm (BB Krem-Fondoten)

MUA (MakeUp Academy), İngilitere'nin Elf tarzı ucuz ama bol çeşit taşıyan markalarından. Özellikle de UD Naked dupe'u olarak gösterilen paletleriyle meşhurlaşan bu markadan ben şimdiye kadar ne aldıysam gayet memnun kaldım.


All In One Beauty Balm da bana ilginç gelen ürünlerden oldu, çünkü kendisi BB krem ve fondoten arası birşey olarak tanıtılıyor. Tam kapatıcı, cilt tonunu eşitleyen ve aydınlatan bir ürün olarak bahsedilen bu fondoteni denemesem olmazdı.

Ne yazık ki tam kapatıcılık sağlama iddiası çok yanıltıcı olmuş, bir BB kremden çok daha kapatıcı olsa da fondoten skalasında kapatıcılığı orta diyebilirim. İkinci kötü özelliği gün içinde çok parlama yapması, kışın kullanırken iyiydi ama havalar ısınır ısınmaz kullanmayı bırakmak zorunda kaldım.



Ciltte ağırlık yapmaması güzel yönlerinden ama dediğim gibi bence yanlış şekilde lanse edilen bir ürün. Yapı olarak kesinlikle fondotenden çok BB kreme yakın, ama tam BB krem de değil. Kuru/normal cildiniz varsa ve BB kremden biraz daha kapatıcı, mat durmayan birşeyler bakıyorsanız bu ürün ideal bir seçim.

MUA sitesinde 4 sterline satılan 30mllik bu fondotene sahip olmak için bu linke tıklayabilirsiniz. Gittigidiyorda da 40 TLye aynı ürünü bulmak mümkün. Benim rengim Medium-Dark NC30 cildime tam oturdu, ama 8 renk seçeneğinden size uygun olanı da bulmak zor değil.

MUA yazılarına devam edeceğim, bence fiyat-kalite ilişkisi açısından çok başarılı bir marka. Siz bu markadan neler denediniz?

4 yorum:

  1. undressed paleti var bende de çok beğeniyorum ürünlerini.

    YanıtlaSil
  2. MUA ürünlerini çok beğeniyorum, neredeyse bütün far paletlerine ve iki tane de allığına sahibim, fiyatına göre müthiş kaliteli ürünleri var.

    Bu ürünü elimdeki yüz ürünleri biraz azalınca denemek istiyordum ama yağlı ciltlere uymadığını okuyunca vazgeçmek zorunda kaldım. :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok iyi performansı yok yağlı ciltlerde, hemen parladı. mat serisi var ona bak istersen bir de

      Sil