21 Haziran 2013 Cuma

Clinique Take The Day Off Makyaj Temizleyicisi

Clinique'in belli miktarda alışverişe mini ürünler hediye ettiği kampanyalardan birinde elime geçen bu makyaj temizleyici bugünün yazısı.



Çift fazlı bu temizleyici göz ve dudak makyajı için üretilmiş. Fondoten gibi cilt makyajını çıkarmada hiç denemedim, ama zaten bunu vaad etmiyor. Göz makyajında ise suya dayanıklı ürünlerle aram olmadığından bir pamuğa azıcık döktüğümde bile makyajımı rahatça çıkarabiliyorum. Göz yanması da öyle yapmadı bende.

İşini gayet iyi yapmasına rağmen büyük boyunu asla almayacağım bir ürün oldu, çünkü ne yazık ki her çift fazlı temizleyicide olan vıcık yağlı his bunda da var ve hiç hoşuma gitmiyor. Deneme şansı elime geçtiği için mutluyum, ama bu tarz yağlı temizleyicilerle aram olmadığından size de alın diyemem.

Clinique standları ve sitesinde bu ürünün 59 TLye 125 mllik boyunu bulabilirsiniz. Açılışa özel bedava kargo fırsatını da unutmayın.

2 yorum:

  1. ben de çift bazlılardaki o yağlı hissi sevmiyorum ama genelde öyle ürün kullandığım dönemlerde gece dışarı çıkmayacağım zaman makyajımı temizliyorum ve sonrasında yüzümü yıkayıp o yağdan arındırıyorum..
    ama gündüz dışarı çıkcağım zaman kullnırsam eski makyajı silip tazeleme yapacağımda yaptığım makyajı da tutmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle rujda çok kötü bir doku bırakıyor :(

      Sil