28 Mayıs 2013 Salı

Nars Albatross Aydınlatıcı ve Ucuz Bir Dupe: Elf Gotta Glow

Aydınlatıcılar yaz aylarında en sevdiğim makyaj malzemesi tahtını ele geçiriyor. Özellikle doğru yerlere, hafif elle uygulandığında bronz tende inanılmaz güzel göründükleri aşikar.

Nars Albatross toz aydınlatıcılar arasında en ünlü olanlardan, fakat cep yakan fiyatı ne yazık ki ulaşılabilirliğini azaltıyor. ELF'in Gotta Glow isimli toz aydınlatıcısı, Albatross'a yakın bir dupe olarak gösterilmesi ve 3 dolarlık fiyatıyla denenmeye değer.


Ambalajları oldukça benzer, Nars sinir bozucu hemen lekelenen lastiğimsi plastik ambalajda, ELF ise aynı boyutlarda siyah plastik bir ambalaja sahip.

Panlarında renk olarak Albatross daha beyaz bir renkte, Gotta Glow daha sarımsı.

Nars çok daha ipek gibi, ince bir pudramsı dokuda ve yayıldığında belli belirsiz harika bir ışıltı bırakıyor. Elf ise daha pudralaşan, Nars kadar ince yayılamayan bir aydınlatıcı, fakat yine de ikisi görüntü olarak da oldukça yakınlar.


ELF Gotta Glow, Nars Albatross'tan biraz daha altınımsı bir renkte ve yapıca daha pudra pudra durup ciltle Nars kadar iyi bütünleşmiyor, fakat başka ürünlerle kıyaslarsam gayet iyi performansı var. Bence aradaki fiyat farkına göre çok iyi bir dupe. Eğer bu tarz altın ışıltılı bir aydınlatıcı bakıyorsanız Nars Albatross kesin düşünmeniz gereken harika bir ürün, fakat bütçenize uymuyorsa ELF Gotta Glow'u da elf.co.uk, Ebay ve Amazon'dan oldukça uygun fiyatlara edinebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Dupe olduklarını okumuştum, sipariş edecektim ama o an elf'in sitesinde kalmamıştı. Şimdi senden daha detaylı okuyunca daha iyi oldu. :) Böyle karşılaştırma yazılarına bayılıyorum, umarım keşfettikçe yazarsın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de seviyorum bu tarz dupe yazılarını, elimdekileri yazmaya devam :)

      Sil
  2. Bende istiyorum uzun suredir elfin aydinlaticisini ama kargo elime ulasr mi endiselym . Bir de nerden alacagima karr veremyorm guvenemedgm icn .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla pahalı değil, ulaşmasa da 5-6 dolar kaybedersin ama bilemedim, ebaye bakabilirsin

      Sil
  3. Normalde hep mary-lou dupe olarak gösteriliordu ama ben onun nars albatross'un tam olarak dupe u olduğunu düşünmüyorum elf2in ürünü daha çok benziyor kesinlikle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mary lou bence çok daha farklı, o da çok iyi bir ürün ama albatrossun yeri ayrı bende :)

      Sil