30 Mayıs 2013 Perşembe

Mayıs Ayı Bitenler-19

Mayıs ayında çok az ürün bitirdim ne yazık ki, bunlar da bu ayın çöpe gidenleri :/



VO5 Blackberry Sage Tea şampuan muhteşem kokan ama saçımı sertleştiren bir üründü, tekrar kullanmam. Mario Badescu Strawberry Face Scrub'dan bu yazımda bahestmiştim, gerçek çilek tanecikli kullanması eğlenceli bir peeling. Arada saklanan Kajal kalem far da lise zamanımda az kullanılmadı ama artık ömrü dolmuş.


Bu tarz top pamukları sevmiyorum, sadece oje çıkarmada iyiler bence. Dry Idea deodorant güzeldi ve iz bırakmıyordu, bir kez daha kullanabilirim ama aluminyum içermesi beni korkutuyor. Elf Citrus aydınlatıcı da ayrışmıştı ne yazık ki, swatchları burada var.


Garnier makyaj temizleyici de çok bereketli ve fiyatına göre süper bir ürün, ayrıntılı incelemesi için tık. Yves Rocher Monoi de Tahiti duş jeli inanılmaz güzel kokuyor, bulursanız mutlaka alın. Nexcare akne bantlarını tekrar almayı düşünüyorum, yazısı burada.


En sonda da zavallı UDPP var, bitmedi ama şişesi kırıldı sinir bozucu şekilde ve içinde kalanları bir yere aktarmak zorunda kaldım. Aman sakın bu eski şişelerden almayın bulunca, yeni tüp ambalaj çok daha iyi.

Bu ayın bitenleri bunlardı, makyaj yine bitiremedim haliyle :( Siz bu ay neler bitirdiniz?

2 yorum:

  1. Oh oh ne güzel bitirmişsin. ^^ Yves Rocher duş jeli çok hoş görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu mükemmel o duş jelinin, parfümünü de aldım bunu bitirdikten sonra :)

      Sil