10 Mayıs 2013 Cuma

Kaşlarım İçin Neler Kullanıyorum?

Zaten kaşlarını tamamen ihmal eden, doldurmaya üşenen biriyken bir de kalın bir kahkül kestirince kaş makyajı hak getire bende. Yine de elimin altında birkaç ürün duruyor, arada kaşlarım gözüme soluk görününce kullanmak aklıma geliyor.


MUA'nın kaş kitini daha önce yazmıştım, fena değil ama biraz kızıl kaçıyor bana koyu rengi. Yine de en sık bunu kullanıyorum, önce koyu rengiyle kaşlarımı doldurup sonra jel kısmıyla sabitliyorum, ve hatta bunu içindeki kendi minik fırçasıyla yapıyorum.

Bir de WetnWild Taupe kalem var, göz kalemi olarak son derece başarısız bu kalem kaşlarım için soğuk tonlu olmasıyla işe yarasa da, rengi açık kalıyor. Önce bununla hafifçe kaşlarımı boyayıp üstüne MUA kitteki rengi geçersem daha iyi oluyor sanki.

Son olarak Solingen cımbızım var, yıllardır benimle ve iş görüyor. Bazen daha güzel dizaynlar görüyorum ama buna alıştım, yenisini alasım gelmiyor.Zaten kaşımın hafifçe ortasını ve altındaki fazlalıklarını almak harici şekliyle falan oynamıyorum.

Ben doğal kaş insanıyım, öyle boyanmış, şekil verilmiş kaşları pek sevemiyorum. Siz kaşlarınız için neler kullanıyor, nasıl şekil veriyorsunuz?

4 yorum:

  1. doğal kaşlarımı bende biraz kesiyorum az toparlıyorum doldurmayı da çok seviyorum ama hiç deneyemedim dışarı çıkarken
    evde denesem gözüm sürekli kaşa takılıyor çıkamıyorum az boyasam bile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hafif doldurunca fazla belli olmuyor :)

      Sil
  2. bu set cok guzel bende de var londra'dan almıstım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet pratik bir set, fiyatı da gayet uygun :)

      Sil