21 Mayıs 2013 Salı

Iherb'den Real Techniques ve Doğal Bakım Ürünleri Alışverişim

Iherb sitesinden ilk kez sipariş verdim, sipariş verme sebebim Real Techniques'in yeni çıkan sınırlı üretim Duo Fiber fırça setini almaktı, kargo bedava olsun diye de yanına birkaç saç, cilt ve vücut bakım ürünlerinden de ekledim.



Real Techniques'in sınırlı serisi 3 adet duo-fiber yüz fırçasından oluşuyor, fırçaların biri büyük yüz fırçası, biri kontür fırçası ve en küçüğü de göz fırçası.


Artık aluminyumsuz deodorantlara geçmek istediğimden deneme amaçlı bu zararlı içerik içermeyen spreyi aldım. Yanındaki Dr. Bronner sabun BeautyBlender ve fırçalarımı yıkamak için alındı, çok övülüyor bu marka. Ecotools'un bu concealer fırçasını da çok fazla blogda gördüm, herkes övünce deneyeyim dedim.


Queen Helene Mint Julep artık klasikleşmiş bir maske, ben ilk kez deneyeceğim. Africare markalı saç yağını da belki saçıma iyi gelir diye sepete attım, bakalım. Stridex akne kontrolü sağlayan pedlerle ilgili çok fazla yerde iyi şeyler okudum, evde bulunsun dedim.


Elf'in Makeup Lock&Seal ürününü pigmentasyonu az farlarıma canlılık katmak için kullanmayı planlıyorum. Cococare'den Cocoa Butter stick muhteşem kakao kokuyor, bayıldım. Bir tane hediye lipbalm göndermişler, en son olarak da Nubian Heritage'den African Black Soap (Siyah Afrika Sabunu) aldım 2 tane ama biri resimde, yüzde aknelere iyi geliyor diyor ama ben vücudumda kullanacağım sanırım, bakalım beğenecek miyim.

Iherb alışverişim bu kadardı, sitenin hızını ve paketlemesini çok beğendim. Her sıvı ürün dökülmesin diye ağzı bantlanarak ayrıca minik torbalara konmuştu. Yanında gelen hediye lipbalm ve 1 adet tükenmez kaleme de sevindim, hiç yoktan iyidir. Eğer bu aldıklarımı seversem doğal ürünleri Iherbden almayı planlıyorum bundan sonra.

Sizin de merak edip yazısını istediğiniz ürünler varsa yorum bırakabilirsiniz.


20 yorum:

  1. Canım hepsini çok beğendim güle güle kullan. Bu arada RT fırça ne kadardı. Toplamda hepsine kargo dahil ne kadar ödedin ve kaç günde geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iherb trye gönderim yapmıyormus artık sanırım, ama RT set 20 dolar ve amazondan alabilirsin aynısını, satılıyordu amazonda da. eğer yurtdışında biryere gönderim yaptıracaksan 2-3 günde geldi ve hepsine 40 dolar ödedim kargo dahil

      Sil
  2. Canım çok teşekkür ederim. Amazon'dan 50$ fırça sipariş ettim, kargo dahil 65$ tuttu ama 20 gün oldu kargom hala gelmedi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazen gümrükten dönüyor, amazon'a mail at bence, biildiğim kadarıyla bu tarz durumlarda tekrar yolluyorlar pakedi

      Sil
  3. Hepsini güle güle kullan, Dr.Bronner sabunun yazısını yazarsan çok sevinirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam fırçalarımı yıkadıktan sonra yazacağım :)

      Sil
  4. Hepsi çok güzel gözüküyor :)
    Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Seni mimledim :)

    http://www.makyajmanya.com/2013/05/gokkusag-renkleri-mim.html

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan cicilerini ;)
    aslında aldıklarının hepsinin yazısını merak ediyorum ama en çok Queen Helene Mint Julep maskeyi merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok iyi şeyler okumuştum hakkında, bakalım kullanınca blogda yer veririm

      Sil
  7. hepsi çok güzel
    içim gide gide okudum

    o maske var yaaa o kadar iyiki

    iherb yasaklanmadan once ben de almsıtım
    hala bıtmedı
    uzun sure kullanımlık evladiyelik maskeee

    YanıtlaSil
  8. Cyrstal Deodorant spreyden memnun kalacaksın bence. Blogumda ben de incelemiştim bu markayı :) güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten ter kokusunu önlesin ve iz bırakmasın yeter, fiyatı da uygundu umarım memnun kalırım :)

      Sil
  9. ben ne zaman ki iherb i keşfettim.bir liste hazırladım (hatta listede maske de vardı) alışveriş yasağı geldi. o yüzden çoook kıskandım :p
    güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, umarım şu saçma yasak biter artık türkiye için

      Sil
  10. ben de yazını okuduktan sonra gaza gelip 60 $ lık ürün sipariş ettim. kardeşim yurtdışında onun adresini verdim.takipsiz kargo seçtim çünkü Almanya da onunla yolluyorlarmış umarım gelir ya =/
    güle güle kullan aldıklarını =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım gelir ve memnun kalırsın aldıklarından :)

      Sil
  11. Merhaba. Bu site şu an gönderim yapıyor mu Türkiye'ye? Ben üye olmaya çalıştım şu an siteye real tec fırça siparişi için. Please select a shipping method. yazısı çıkıyor sürekli..

    YanıtlaSil