8 Ocak 2013 Salı

Black Milk ve Romwe ile Tayt Alışverişi

Şu sıralar desenli tayt ve pantolonlara takmış durumdayım. Kışın gelmesiyle etek ve elbiselerimi emekliye ayırıp her gün klasik olarak desenli bir alt ve düz bir kazak takılmaktayım.

Hal böyle olunca da alışverişlerim genelde desenli pantolon ve taytlarla dolu oluyor. Uzun süredir resimli alışveriş yazısı yazmadığımı fark edince son aylarda aldığım taytlarla başlayayım dedim.




İlk olarak romwe.com sitesini mutlaka duymuşsunuzdur. Tıpkı ASOS gibi bol ve modaya uygun çeşitler içeren ve tüm dünyaya her zaman bedava kargo uygulaması olan bir site, yalnız shippingi tıpkı Ebay gibi oldukça yavaş. Ben de bir indirimi fırsat bilip Romwe'dan bu Bart Simpson desenli taytı aldım.


İkinci sırada blackmilk.com var. Black Milk aşırı derecede fanatiği olan ve neredeyse sadece desenli tayt satan bir Avustralya sitesi. Ne yazık ki fiyatları 100 dolar civarı seyrettiğinden yıllardır bu siteden haberdar olmama rağmen hiç sipariş vermemiştim. Bu sene Black Friday'de ilk kez %50+tüm dünyaya free shipping yapınca iki taytı hemen kaptım. Eğer bu siteye daha önce hiç bakmadıysanız girip biraz gezinin bence, özellikle de taytlara bayılabilirsiniz :)


İlk taytım World Maps Leggings. Buna aylardır ağzımın suları akarak bakıyordum ve benzerini hiçbir yerde bulamamıştım. Havalar biraz ısınsın üstümden çıkarmayacağım:) Türkiye'nin olduğu yeri de fotografladım tabii.


İkinci aldığım ise Mountain Pink Leggings. Üstü pembe bir gökyüzü, altı karlı dağlar desenli bu tayt kışa çok uygun. Siyah ve lila ile kombinleyip giymeyi planlıyorum.

Mini tayt alışverişim bu kadar:) Siz desenli taytlara dolabınıza yer verenlerden misiniz ve en çok hangisini beğendiniz?

6 yorum:

  1. Çok güzelleeer cidden ;) Ben de farklı taytları çok seviyorum,uzun tunik ve kazaklarla çok rahat oluyor gerçekten . Ama bu tarz aşırı detaylı ,desenli,renkli taytlara pek yanaşamıyorum. İncecik olanlara daha çok yakışıyor her ne kadar kg.lu olmasam da ne bileyim :)) Haritalı olanı ilk kez gördüm çok orjinal valla. Güle güle giy hepsini de canım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haritalı olanı ben de görünce bayılmıştım:) ebayde aslında zımbalı veya deri parçalarla yapılan çok değişik taytlar oluyor, desenliler yerine onlar da hoşuma gidiyor sıklıkla :)

      Sil
  2. oyh super ben de romwe'nin desenli taytlarindan almak istiyorum ama alt beden buyuk olunca yanasamiyorum. zayif insanlarda cok guzel duruyor ama. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir gün sipariş verirsen bedenleri normal, küçük ya da büyük değil :) güzel indirimler çıkıyor arada, denemek için bir tane istenebilir bence düz üstlerle güzel oluyor :)

      Sil
  3. hmm güzel ben tayt giyme özürlü olduğumdan öle bakıyorum:))

    kupa kampanyam var beklerim kızlar:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Harita desenli taytınızı çok beğendim.

    Black Milk Taytlardan blogumda mevcut.

    Sevgilerle...

    pontikbutik.blogspot.com

    YanıtlaSil