15 Haziran 2012 Cuma

Watsons-Gratis- Marks&Spencer Alışverişim

Bugün boş durmayıp yine bir kozmetik alışverişi yaptım:)


Yeni mezun olmuş ve masasını hala ellememiş biri olarak masamın dağınıklığına lütfen aldırmayın:) İşte aldıklarım:

1) M&S Creamy Coconut Foam Bath: Ben duş köpüklerini duş jeli olarak kullanmayı seviyorum, bu 500 mllik koca şişe de sadece 6.90 a indirimdeydi. Hindistancevizi kokusu hastası olarak almamak olmazdı, aynı serinin normalde hiç kullanmamama rağmen el kreminde de gözüm kalmadı değil.

2) Panama Jack SPF 15 Sunscreen: Bu marka Gratis'e yeni gelmiş, ben de vıcık vıcık kremleri sevmediğimden günlük kullanmak için bu yağsız spreyi aldım. Kolumda denedim eve gelince ve şimdilik yapısı sürer sürmez emilip yapış yapış ağırlık yapmayacak gibi görünüyor. Bir de minik minik simler bırakıyor sürülünce, daha ne isterim :)

3) Beauty School Butterfly Babe: Yine Gratis'ten böyle kitapçık şeklinde paletlere zaafıma yenilip aldığım bir set. İçinde beyaz, mor, pembe ve mavi mat farlar, mor göz kalemi ve şeffaf maskara var. Ayrıntılı yazarım kullanınca.

4-5-6) Pastel Ojeler: Kokuluların tarçın ve nanelileri benim oldu, mavi olan 09 noyu da düğünümde "something blue" olarak kullanacağım.

7) Lionesse Fondoten Süngerleri: Meşhur Beauty Blender benzeri Watsons mor süngerleri hem çok zor buluyorum, hem de çok zor temizlenip aşırı çok fondoten emiyorlar. Şimdilik bunları deneyeceğim bakalım.

Öncelik vermemi istediğiniz, merak ettiğiniz bir şey varsa yorum bırakın, yazısını en kısa zamanda hazırlamaya çalışırım:)

8 yorum:

  1. Tabiki de 3 numara olsuunn :))

    http://kucukperinindukkani.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. 3 numarayı ben ilkkez görüyorum canım nemenem bişiymiş bir anlatırsan sevinirim :) güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni gelmiş gratise, en kısa zamanda yazıyorum(:

      Sil
  3. bu m&s kac gunde kac ayda bır ındırıme gırıyor boyle ???!!! ben ugradıgımda hıc yakalayamıyorum canım kremlerını falan almısdı annem bı kac sene once çaM kokulu yeŞIl olan bıde uzuMlu ıkısıde cok guzeldı hem el hem vucud ama suandada fıyatlar pahaLı ne yazIkkı ...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de pek takip etmiyorum ama yılbaşına yakın giriyorlardı sanırım, en azından 3 al 2 öde gibi kampanyalar yapıyorlar

      Sil