2 Haziran 2012 Cumartesi

Skinlite Dinlendirici ve Yatıştırıcı Lavanta Maskesi

Bu maskeyi A101de kasanın yanında görüp meraktan almıştım, daha sonra internetten araştırma yaparak Türkiye'de satıldığı siteyi de buldum.


Tek seferlik bu maske kağıt olanlardan. Yani maskeyi temiz ve kuru yüzünüze siz uygulamıyorsunuz, yüz şeklinde ıslak mendil dokulu bir kağıt çıkıyor paketten ve bunu yüzünüze yapıştırıp bekliyorsunuz. Ben ilk kez bu tarz bir maske kullandığımdan bana aşırı zor geldi uygulamak. Kağıt inanılmaz ıslaktı ve tamemen açana kadar dakikalarca uğraştım diyebilirim.

Göz ve ağız deliklerini ayarlayıp kağıdı yüzünüze yapıştırdıktan sonrası ise güzel kısmı. Gerçekten de bu maskenin hem serinletici hem de inanılmaz rahatlatıcı etkisini 2-3 dakika sonra hissetmeye başlıyorsunuz. Ordan burdan gözünüze ağzınıza giren kağıt çıkıntıları pek hoş bir his vermese de maskenin kendisi eğer yaz için serinletip rahatlatan bir cilt ürünü arıyorsanız oldukça başarılı. Kokusu da hoş, ferah ve baymayan bir lavanta kokusu.

15-20 dakika bekleyip maskeyi çıkardıktan sonra ise cildinizi nemlenmiş ve rahatlamış şekilde bırakıyor. Kızarıklıklara çok fazla etkisini görmedim ama genel olarak dinlendirme ve rahatlatma vaadini fazlasıyla yerine getirdi.

Ben özellikle kuru ciltlerde bu maskenin yatıştırma, serinletme ve nemlendirme açısından işe yarayacağını düşünüyorum. Uygulaması (maskeyi açmakla boğuşmak) biraz zor geldi ama uyguladıktan sonra verdiği hissi sevdim. Kendiminkini dediğim gibi A101de buldum ama bu sitede online olarak 5 TLye hem bu çeşide hem de diğer çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Bloğunuzdaki paylaşımlarınızı beğenerek takip ediyoruz.Paylaşımlarınızın ve başarılarınızın devamını dileriz.Dell notebook servisleri.

    YanıtlaSil