17 Haziran 2012 Pazar

Gratis Miners Cosmetics Butterfly Babe Far Paleti

Bu paleti ilk kez Gratis alışverişimde gösterdim ve aldıklarımdan en çok merak edilen bu olduğundan hemen yazısını yazmaya karar verdim.

Miners Cosmetics ucuz bir İngiliz markası ve Gratis de yeni olarak bu markanın kitap şeklinde 4-5 çeşit paletini getirtmiş. Hatırladığım Smokey Eyes, Party Eyes tarzı bir kaç çeşidi daha olduğu ama ben Butterfly Babe isimli olanı aldım.


İçindekiler de bunlar:


4 far, bir fırça, göz kalemi ve şeffaf rimelle geliyor. Yanda da kapaktaki renkli görüntüye ulaşmanın adımları anlatılmış.



Farlar anında toz toz olan ve zor renk veren yapıda. Baz üstüne ve ıslak fırçayla çok daha iyi sonuç veriyorlar ama tek başlarına iyi değiller. En rahat renk veren glam rock, en zor renk veren ise jamboree.

Kalem ise yumuşacık ve çok güzel renk veren yapıda. Şeffaf rimel zaten normal :)


Bu da 3 rengin ve kalemin swatchları. Renkler yaza uygun ve şirin ama palet pek kaliteli değil açıkçası. Ben görüntüsü şirin diye aldım ve yazın arada kullanmayı planlıyorum ama siz 15 TLnizi daha güzel değerlendirseniz bence daha mantıklı:) Bu markanın diğer paletlerini denemedim ama Butterfly Babe için vasat diyebilirim.


4 yorum: