24 Haziran 2012 Pazar

Cilt Ürünleri Alışverişim (Watsons-Gratis)

Yaz gelince aşırı yağlanıp vıcık vıcık olan cildimden akıp kaybolmayan bir fondoten bulmam çok zor oluyor. Tam da aşırı beğendiğim ama TRde satılmayan Neutrogena fondotenim bitince ortada kaldım ve yeni birşeyler denemek için Essence markasına yöneldim.

Cilt bakımı için de Yves Rocher Pure System ürünlerim bitmeye yüz tutunca ve Facebook'ta Roc ürünlerinde %25 indirim haberini görünce hiç kullanmadığım bu markayı denemeye karar verdim.


Watsons'tan aldıklarım Roc Purif-Ac Temizleyici ve Calmance Krem, ikisini de %25 indirimle aldım. Nemlendiriciyi daha açmadım ama temizleyici 2 gündür kullanıyorum, biraz daha zaman geçsin daha iyi yorum yapabilirim. Gratis'ten ise Essence'ın hem Clear&Matt matlaştırıcı fondoteni hem de Soft Touch Mousse Make-Up köpük fondoteni aldım. Soft Touch Mousse'u ilk defa bugün sürdüm ve sanırım yaz ayları için hayatımın fondotenini buldum, bu da biraz daha kullanınca yazılacak:)

6 yorum:

  1. Ben de köpük fondötenini aldım essence in ama henüz kullanmadım merak ediyorum ben de nasıl diye. Sanırım artık kullanmaya başlamam lazım :) sorabilir miyim köpük fondöteni nasıldağıtıyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben elimle sürüyorum, yapısı en iyi parmaklarla dağılıyor

      Sil
  2. tamamdır :) teşekkür ederim. :) güle güle sür ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. iyi günlerde kullan inş.
    geri kalanlarında yazısını bekliyorum:))
    hayırlı günler,sevgiler

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullan =) yorumlarını bekliyoruz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda yazılarını hazırlıyorum :)

      Sil