11 Mayıs 2012 Cuma

Watsons Superdrug Kuru Şampuan Chocolate Brownie

Genellikle saçlarımı en fazla gün aşırı (haftada ortalama 3 kez) yıkadığım için bazen yıkamaların arasında saçlarımın özellikle diplerinin görüntüsünden memnun olmadığım zamanlar oluyor, fakat sabahları erkenden evden çıktığımdan saçlarımı toplamaya ve dipleri saç aksesuarlarıyla saklamaya pek vaktim olmuyor.

Bu kuru şampuanı Watsons markalı ürünlerde 3 al 2 öde varken 3 ürünü tamamlamak amacıyla aldım.


Gördüğünüz gibi Chocolate Brownie yani çikolatalı kek aromalı ve sadece kahverengi saçlara uygun. Ben şu an kahve saçlıyım ama bu ilk başta saçma geldi, nedenini ise sonradan anladım. Çoğu kuru şampuan gibi bunu da saç diplerinize püskürtüp elinizle masaj yaparak yayıyorsunuz. Bu yayma esnasında parmak uçlarımın kahverengi lekeler olduğunu fark ettim, yani bu sprey kahverengi bir renk bırakıyor, bu nedenle de sarışınsak bunu değil uygun çeşitlerini alıyoruz:)

Kokusuna gelirsek adındaki çikolata kokusu hissediliyor fakat biraz yapay bir koku, misler gibi çikolata kokuyor diyemem. Yine de saçta hoş bir koku bırakması önemli ve bunu da yerine getiriyor.

Temiz gösteriyor mu sorusunun cevabı evet. Yeni yıkanmış gibi tertemiz göstermiyor ama bunu denediğimde pırıl pırıl yağlı olan saç diplerimi neredeyse yeni yıkanmışçasına bir görüntüye ulaştırdı.

Bir diğer sevdiğim yönü de saça hem güzel bir hacim, hem de sertleştirmeden saç spreyi gibi kalıcı bir şekil vermesi. Kullandığım gün saçlarımı tepeden tuttumuştum ve açtığımda aynen tepede kaldılar:)

Sonuca gelirsek, ben bu spreyi çok faydalı buldum ve bitince kesinlikle tekrar alacaklarımdan oldu. Aslında işe yarayan kuru şampuanlar piyasada var ama bu uygun fiyatı sebebiyle ilk tercihim olacak gibi. Ben 7.99a aldım ama şu an sanırım indirimde 6.99 TLye yakalayabilirsiniz, gördüğüm kadarıyla olan 5-6 çeşitten de kendi saçınıza uygun olanı seçebilirsiniz.




8 yorum:

  1. bende de oriflame ın kuru şampuanı var zorda kaldığım zaman kullanıyorum cidden işe yarıyorlar. zaten saçı her gün yıkamak saça zararlı. iyi ki bu ürünler var :) güle güle kullan tatlım sen de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim daha önce başka bir markayla hoş olmayan bir tecrübem olmuştu ama artık kuru şampuan kullanmaya alıştım, oriflamei de deneyebilirim bundan sonra(:

      Sil
  2. aaa çok güzelmiş bu :)

    teşekkürler paylaşım için canım..

    Nasıl GiyseM? Ne SürseM?

    YanıtlaSil
  3. ben de saçımı yeni çikolata kahvesine boyatmış ve yağlı saçtan muzdarip bir insan olarak bu yararlı yazınla hemen alışveriş listeme ekliyorum bu ürünü, teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Almayı düşündüğüm bir ürün :) saçlarımda yağlanma sorunu yaşamıyorum ama doğal olarak 2. gün diplerim uç kısma göre daha sönük hale geliyor. Sadece hacim verme amaçlı kullanım için önerir misin ?

    YanıtlaSil