2 Mayıs 2012 Çarşamba

Avon Supershock Gel Eyeliner- Golden Fawn ve Blackberry

Bu ayki Avon siparişime göz kalemlerine ve eyelinerlara hiç düşkünlüğüm olmamasına rağmen bir çok blogda övülen Supershock serisinin iki yeni rengini ekledim.


İşte kalemler, üstteki Blackberry rengi ve alttaki de Golden Fawn. Swatchlar ise aşağıda:


Açıkçası üstteki renk olan Golden Fawn'ı tarif etmem pek mümkün değil, gümüş desem değil, altın desem değil, biraz morumsu alt tonlu, ilginç metalik bir renk kısacası. Blackberry de resimde de görüldüğü üzere içinde çok çok minik bordo/mor simleri olan bir kahverengi.

Daha önce Supershock serisi jel eyeliner kalemlerle ilgili diğer bloglarda yazılara rast geldiyseniz tüm bloggerların bu serinin kalıcı, yumuşacık ve kolay renk verir olduğu konusunda hemfikir olduğunu görmüşsünüzdür. Ben de bu yorumlara katılıyorum, azıcık bastırmayla bile yoğun renk veren (swatchlar sadece bir kez çizmemle yapıldı), hemen sabitlenip akma bulaşma yapmayan ve uzun süre kalıcı renkler bunlar.

Ne yazık ki Supershock Gel Eyeliner'lar her zaman katalogda olmuyor, ama gözlerinizde kahve tonları kullanmayı seviyorsanız ve klasik renklerin dışında kaliteli kalemler arıyorsanız bu ikisini mutlaka düşünün derim. Son olarak ben bunları %50 indirimde yakaladım, bu ayki katalogda tam fiyatları ise 26 TL.


6 yorum:

  1. ne güzeller yahu :) ben de verecektim bunların siparişini temsilci bulamadım. umarım yakın zamanda tekrar indirime girer de alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimden almanı tavsiye ederim, gerçekten de çok kaliteliler

      Sil
  2. ben de vazgeçmiştim, blackberry Azra Akın'ın gözünde mor gibi leylağa kaçan bir renkti o yüzden sevmemiştim ama keşke alsaymışım diyorum, kaçıncı kahve kalemim olurdu bilmiyorum ama olurdu işte :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde katalogdaki renkler hiç doğru olmuyor nedense:(

      Sil
  3. canım ben bir kaç gündür eyeliner fırçasıyla sürüyorum koyu olanını cok güzel alınıyor ve sürülüyor tüm gün de dagılmadan kalıyor. güle güle kullan..

    YanıtlaSil