1 Nisan 2012 Pazar

Sonunda Ben de Rossmann'a Gittim:)

Bloglarda hep görüp, özellikle uygun fiyatlı markalarını denemeye can attığım bir yerdi Rossmann ama İstanbul'daki iki mağazalarının yerini de saçma buluyorum (yani Kadıköy varken Üsküdar da ne).

Üsküdar'dan genelde uzak durduğumdan yolum o taraflara yeni düşebildi ve gitmişken de Rossmann'a uğramamak olmazdı.

Cumartesi kalabalık saatte gittim ve söylenenlerden karman çorman, herşeyin açılıp denenip bırakıldığı, hijyenden uzak standlar bekliyordum. Aksine içerisi de standlar da son derece derli topluydu, içerisi oldukça kalabalık olmasına rağmen. Ben de çok ucuz bulup denemek istediğim birkaç parça şeyi aldım.



Hepsini kullandıkça yazmayı düşünüyorum ama özetle şunları aldım: Synergen gece kremi akneli ciltler için yatmadan sürülen bir krem ve kırmızılıkları azaltma, cildi düzgünleştirme gibi vaadleri var, bakalım gerçekleştirebilecek mi. Rival de Loop Young kapatıcı paletine çok kötü yorumlar da okudum ama sadece 4.5 TL olunca denemekten zarar gelmez dedim. Synergen antibakteriyel pudra ve fondoteni de sırf meraktan aldım, umarım kötü çıkmazlar. Bir tane Rival de Loop, bir tane de Rival de Loop Young ruj aldım ve fiyatları 2.9 ve 3.5 TL idi, kendimi tutmasam 10 tane ruj alabilirdim. İki tane de RDL Young parlatıcı aldım, bunları da rujlarla birlikte swatchlayacağım bir ara.

Şimdilik aralarından sadece ruj ve parlatıcıları denedim ve gerçekten şaka gibi fiyatlarına kıyasla performansları çok üstün. En kısa zamanda Rossmann'ı tekrar ziyaret edip değişik ürünler denemeye niyetliyim, bu arada da umarım İstanbul'un daha mantıklı yerlerine mağaza açarlar.

Sizlerin bana tavsiye edeceğiniz Rossmann markalarından uygun fiyatlı ürünler varsa onları da duymaktan memnun olurum:)


13 yorum:

  1. Güle güle kullan canım http://dolapperisi-dolapperisi-dolapperisi.blogspot.com/#uds-search-results rossman ürünlerini çok sık alan biri olarak bu linkten ilgili yazılarıma ulaşıp,fikir edinebilirsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, bir dahaki sefere biraz araştırma yapıp gideyim:)

      Sil
    2. Ne çok ürün var değil mi:)Hepsi de çok uygun fiyata,kaliteli olunca seçmek zorlaşıyor.Bloğumda bir çok rossman ürününü bulabilirsin,rujlar,göz kalemleri vs vs :)Sevgiler...

      Sil
  2. Canım güle güle kullaaan ;) Güzel ürünler almışsın . Rujlardan almayan insan görmedim şimdiye kadar,o fiyata kaçırılmıyor işte hehehh :D Ben sana ayrıca 2 tl.lık mis kokulu duş jellerini tavsiye edebilirim . Ben bittikçe alıyorum 2şer 2şer :D Özellikle hindistan cevizi kokulu olan bir harika !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bayılırım hindistan cevizli şeylere:)

      Sil
  3. dus jelı sac bakım urunu
    mınık yeşıl olan ozellıle kokusuna asıgım ben
    vucut peeling dus peeling dye de gecıyo dıs macunu
    alterra sampuanları
    yavas yavas bunları da denemelısın :)

    gule gule kullan
    hepsşni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peelingi ve şampuanları evdeki stoklarım eriyince hemen deneyeceğim:)

      Sil
  4. Şu Rossman'i bir ben kolaçan edemedim. En kısa zamanda gidip sepet doldurmak istiyorum bende .;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de çok şey kaçırmışım dedim gidince:)

      Sil
  5. Ben de Anadolu yakasındayım ama Üsküdar bana da ters. Yoksa ben de arada gtmek istiyorum ama fırsat olmuyor. Duj jelleri, jel eyelinerlerı, rujları, ananaslı temizleme mendili v.s. alınacak çok şey var Rossman'da. Sen de aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, üsküdar gerçekten ilk şube için ters bir yer

      Sil
  6. tatlim göz alti kapaticisi cok iyi, 01, 02 ve 03 var, benimki 01 cok begeniyorum : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapatıcılarım bitince deneyeceğim, en çok bitirdiğim şeylerden biri göz altı kapatıcısı çünkü:)

      Sil