13 Nisan 2012 Cuma

Neutrogena Skin Clearing Fondoten

Bu bahsedeceğim fondoten Neutrogena'ya ait. Neutrogena'da makyaj malzemesi mi olurmuş demeyin, neler neler var ama ne yazık ki ülkemizde ben hiç görmedim. Yani bu fondotene sadece yurtdışından ulaşılabilir ama o kadar memnun kaldım ki yazmadan edemedim.


Yapyağlı, gün içinde en yoğun pudralardan bile parıl parıl parlayan bir cilde sahip olarak hayatımda ilk defa pudrasız bile kullanıldığında parlamayan, sabah erkenden sürdüğüm halde geceye kadar aynen kalan bir fondoten bulduğum için sevinçten ağlıyorum :) Bu fondoteni ne kadar övsem az çünkü dediğim gibi yağlı ciltlerin kurtarıcısı olmanın yanı sıra doğal, yoğun bir kapatıcılık veriyor ve içindeki salisilik asitle bir yandan da cilt kusurlarını tedavi ediyor.

Cidden gerçek olamayacak kadar iyi bir ürün bu, benim gibi yıllardır parıl parıl bir burunla gezmekten usanan biri için. Tedavi edici de olduğundan çok uzun saatler fondoten taşıdığımda içim daha bir rahat ediyor ve biliyorum ki gün boyu tazeleme, kontrol etme, pudralama işlerine girişmeyeceğim.

Ben kendi şişemi Amerika'dan 10 dolar gibi komik bir fiyata aldım (üsteli yanında mini boy greyfurtlu peeling hediyesiyle) ve o kadar beğendim ki artık bir daha bu fondotenden vazgeçmeyeceğim. Ayrıntılı bakmak ve renk skalasını görmek isteyenler buraya tıklasın, yurtdışına giden tanıdığınız olursa ve benim yaşadığım problemlerden şikayetçiyseniz de bunu bence bir deneyin. En fazla 10 dolar kaybedersiniz ki Youtube gurularından da gördüğüm kadarıyla yağlı ve problemli cildi olup da bu fondotenden nefret eden çok çok az.

9 yorum:

  1. Çok beğendimmmm ben de istiyorummmm :((( ama alamam malesef yurt dışı kozmetik yasağını şuan çok feci lanetliyorumm :((

    YanıtlaSil
  2. hmm denemek lazımm ya benım de ıhtıyacım var :(
    bu arada blogunu yenı kesfettım :) takıpteyım..benımkıne de beklerım..ıyı haftasonları :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, bir dahaki sefere daha çok alıp satış bloğunuzda satmayı düşünür müsünüz diye merak ediyorum. Ben de parlak burundan muzdaribim, eğer böyle bir şey yaparsanız size yatıp, kalkıp dua ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,

      ben ağustos ayında temelli amerikaya taşınıyorum, bundan sonra gidiş gelişlerimde burada olmayan bazı şeyler getirip blogumda satmayı planlıyorum

      Sil
    2. Çok sevindim, teşekkürler :)

      Sil
  4. Canımmm lütfen sat inan hemen alırım :) Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  5. peki türkiyeye gelişi ne kadar oluyor ?

    YanıtlaSil