21 Nisan 2012 Cumartesi

Limango Alışverişlerim (Dolu Dolu Bir Alışveriş Yazısı)

Limango en sık alışveriş yaptığım internet sitelerinin başında geliyor, bunda da hem ortalama olarak iyi denebilecek kargo hızları, sık sık verdikleri anlık sürpriz hediye çekleri sayesinde çoğunlukla kargo ödememem ve daha önce yaşadığım sorunu anında çözen iyi bir müşteri hizmetleri olduğunu bilmem çok etkili.

Kardeşimle bugüne kadar Limango'dan defalarca alışveriş yaptık ve bazı insanların siteden hiç memnun olmamasına rağmen bizim yaptığımız 20 kadar alışverişte daha önceki yazımda anlattığım harici bir olumsuzluk yaşanmadı, bu nedenle ben kendi adıma bu siteyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum. Bu kadar laftan sonra da hemen bugüne kadar Limango'dan neler almışım ona geçelim.


Önü kısa arkası uzun etek çılgınlığım son hızla devam ederken bu iki modeli dolabıma kattım. Füme olan Moonface, leopar olan ise Özgül Kavruk by CC kampanyasından. Bana kalsa bu modelin her türlü varyasyonunu alırım, o kadar seviyorum bu etekleri:)


(Elbiseleri büyük görmek için üstüne tıklayabilirsiniz.) Bu elbiselerin de hepsini ayrı beğenerek aldım, kızlı olan Özgül Kavruk by CC, köpek desenli mercan rengi olan Do Wear by MKBL, tavuskuşu desenli tek omuz şifon elbise ise Punky Fish kampanyalarından. Özellikle köpek desenli olana ayılıp bayılıyorum, desenin şirinliğine bir bakın:)



Bu yarasa kol üstü Kaktüs Moda'dan aldım ve gerçekten resminden de güzel çıktı.


Punky Fish'ten Black Milk'in ünlü iskelet taytının bir benzerini kaptım, giymek için sabırsızlanıyorum:)


Son olarak da bu hardal kutu çantayı ve Victoria's Secret kampanyasından Berry Kiss parfümü aldım. VS'nin daha önce Amber Romance'ini kullanıştım, Berry Kiss de kalıcı ve meyveli koku severlerin beğeneceği bir parfüm. Çantayı Moon isimli bir kampanyadan aldım ama çok uyduruk çıktı, aldığım ürünlerden en az memnun kaldığım bu oldu.

Limango'da aynı kampanyalar sık sık tekrarlandığından siz de bunlara rastlarsanız bir göz atabilirsiniz. Ben uygun fiyata aldığım bu parçaların hemen hemen hepsini çok beğendim, sizin en çok hangisi hoşunuza gitti?




8 yorum:

  1. Eteklere taptım, elbiseler de aynı şekilde :) Ama o iskelet görünümlü taytları sevemiyorum hiç ben hepsini güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  2. Leoparli etek favorim. Gule gule giy canim ;)

    YanıtlaSil
  3. eteklerine bittim güle güle kullan tatlım limangonun anlık süprizleri süper!

    YanıtlaSil
  4. annneeeeeeeeee o kuzulu elbıse ne guzel oyle
    ya
    cok seker sevımlı orjınal cok begendım ki
    güle güle gıy hepsini
    sür
    o cantaları her yerde gorur oldum evet uydruk cıkabılıyo canta ve ayakkabı ozellıkle

    YanıtlaSil
  5. ben de 10 tlye falan görüyorum hep, bir iki kullanır eskitirim olmadı. elbiseyi ben de çok sevdim, görür görmez atladım(:

    YanıtlaSil