8 Nisan 2012 Pazar

Garnier Esas Bakım Cilt Temizleme Sütü

Makyaj temizleyicilerinden hiç haz etmem, yüz makyajımı önce makyaj temizleyici bir mendille silip sonra yüzümü yıkarım. Göz makyajım için ise mendiller yeterli gelmiyordu ve çok uğraşıyordum, bu nedenle bir göz makyaj temizleyicisi almaya karar verdim.

Sıvı olanlardansa göz çevrem çok kuru olduğundan bir temizleme sütü almayı mantıklı buldum ve raftaki en ucuz ürünü, yani Garnier temizleme sütünü kaptım.


Bu temizleyicide parfüm, alkol ve renklendirici olmaması tercih sebeplerimden oldu. Her ne kadar daha önce bloglarda Garnier'in yeşil makyaj temizleme sıvısı ile ilgili çok kötü yorumlar duysam da süte bir şans vermek istedim ve sonuçtan memnun kaldım.

Suya dayanıklı makyaj yapmadığımdan göz makyajımı kolayca çıkarıp atıyor ve aşırı çok gözümün içine kaçmazsa hiç yanma yapmıyor, ama göz içime girerse dayanılmaz dereceye varmayan bir yanmaya sebep olduğunu inkar edemem. İki gözüm için bir bezelyeden azıcık büyük bir damlayı pamuğa damlatıyorum ve bu miktar bana yeterli geliyor. En güzel yönü ise göz altımı yağlı değil, krem sürmüş de emilmiş gibi nemli bırakması.

Çok az miktarı benim ihtiyacımı gördüğünden uzunca bir süre bu sütle devam edeceğim gibi görünüyor. Yaklaşık 10 TLye aldığım için fiyat-performans ilişkisinden de memnunum, eğer ucuz bir makyaj temizleme alternatifi arıyorsanız, kolay çıkan makyaj yapıyorsanız ve göz yanmalarına karşı fazla hassas değilseniz bunu  da deneyebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Garnier'de tamamen şans işi, bazen hiç işe yaramaz ürünler oluyor bazen de harika ürünler bulabiliyorsun:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, ben genelde çok memnunum bu markadan ama çok kötü yorumlar da okuyorum

      Sil
  2. bende aldım canım yorumunu merakla okudum bakalım nasıl olacak etkisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım hoşuna gider, cilt bakım ürünleri herkeste farklı etki gösteriyor çünkü

      Sil
  3. bende ne zaman bim e gitsem bu ürünle bakışıyoruz:)
    ama bir türlü emin olamadım,
    alsam mı bende ne yapsam:)
    hayırlı akşamlar,sevgiler:))

    YanıtlaSil