23 Nisan 2012 Pazartesi

Avon Siparişleri ve A101 Kozmetik Alışverişi

Avon'dan 6 aydır sipariş vermiyorduk, üyeliğimiz iptal olmadan son gün ailecek birşeyler isteyelim dedik, A101e ise bazen bloglarda çok ilginç alışveriş yazıları gördüğümden arada uğruyorum ve son gidişimde denemek için ilgimi çeken birkaç parça aldım.




Avon duş köpüğü mandalina ve yaseminli, turunçgil severler için kokusu harika. Ben bu köpükleri duş jeli olarak kullanıyorum ve memnunum, hem ekonomikler hem de çok güzel kokuyorlar.

Skinlite markalı bu iki maskeyi ise sırf meraktan aldım, lavantalı olan rahatlatıcı, arbutinli olan ise aydınlatıcı. Kullanınca yazılarını yazmayı planlıyorum.

Avon Naturals vanilyalı vücut peelingi yeni çıkanlardan, aynen McDonalds'ın vanilyalı milkshakei gibi kokuyor:)


La Diva marka kahveli sabun yine A101 ganimeti, selülitlere karşı sıkılaştırmak amacıyla kullanılıyormuş. Bakalım bir etkisi olacak mı?

Ruj Avon Color Trend serisinin ara ara çıkan kalpli rujlarından Chocolate Kiss. Soğuk bir pembe-nude ve harika çikolatamsı bir kokusu var, yazısını swatchlarıyla yazarım.

Öndeki iki kalem ise çok övülen Supershock serisinden iki yeni jel eyeliner, Golden Fawn ve Blackberry. Bunları da yazacağım ama elimde denediğim kadarıyla hem yumuşacık hem de aşırı kalıcılar, renkler de çok hoş.

Uzun süredir Avon'dan alışveriş yapmıyor, stoklarımı eritiyordum ama son aylarda yine gözüme takılan bir iki ürün çıkartmışlar. Ben kendimi tutarak bu kadar aldım, aldıklarımdan merak ettikleriniz varsa onların yazısını önce hazırlayabilirim.

Yargıcı Accessories hediyeli çekilişime beklerim: http://darkbluekitty.blogspot.com/2012/04/mini-cekilis-yargc-accessories-bahar.html

6 yorum:

  1. Golden Fawn ve Blackberry gerçekten çok başarılı ben ikisine de bayılıyorum. golden fawn biraz kirli dursa da blackberry çok tatlı bir renk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de golden fawn favorim, çok ilginç bir renk:)

      Sil
  2. Gule gule kullan canim
    Yorumun icin tesekkurler:))
    Sevgilerr:)

    YanıtlaSil
  3. golden fawn ve blackberry yorumlarını bekliyorum, ben de almak istedim ama renklerinden dolayı tereddüte düştüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda yazısını hazırlıyorum o zaman:)

      Sil