1 Mart 2012 Perşembe

Plus White 5 Dakikada Diş Beyazlatma Seti

Bu seti botanikecza.com dan aldım ve elime çok hızlı ve sorunsuzca ulaştı. Sigara kullanmıyorum, kahve de içmem ama günde en az 2 bardak çay içiyorum. Yine de dişlerimde aşırı bir sararma yoktu, fakat son zamanlarda bembeyaz dişlere taktım ve çok fazla duyduğum bu markayı denemek istedim.



Setin içinde ağız çalkalama suyu, beyazlatma jeli ve damaklık geliyor. Kullanımı ise basit: Ağzınıza çalkalama suyuyla gargara yapıyorsunuz, dişlerinizi macunsuz fırçalayıp jeli damaklığa sıkıyor ve ağzınıza oturtuyorsunuz. En az 5 dk beklemek gerekiyor ama çok sarı dişlere 20 dk civarına uzatılabiliyor. Sonra durulayıp, bu sefer macunla dişlerinizi fırçalıyorsunuz ve işlem tamam.

İlk iki haftada günde iki kere tavsiye edilmiş ama benim bugüne bir kez bile çürümeyen, ağrımayan, kanamayan dişlerimde günde bir yeterli geldi, iki kez yapsam aşırı hassasiyet oluşacağını hissettim. Bir hafta her gün yaptıktan sonra şimdilerde ara ara, haftada 1 kez civarı kullanıyorum.

Memnun kaldım mı? Evet, hem de çok. Dişlerimde en az 3-4 ton açılma sağladı, bir yan etkisi olmadı ve kutuda hem jelin hem de suyun miktarı oldukça fazla. Tek zor yanı damaklıktı, gerçekten çok rahatsız ve resmen o 5 dakikayı geçirmek için kastım. Ama sonuçta fiyatına göre harika sonuçlar verdi ve tekrar tekrar kullanacağım, özellikle de özel günlerden önce işime yarayacak bir ürün oldu. Aldığım siteden de son derece memnun kaldım.

Siz profesyonel diş beyazlatması yaptırdınız mı ya da bu tarz ev kitlerini kullandınız mı?

11 yorum:

  1. Hımm, hiç denemedim ama bu yazından sonra bu ürünü kullanabilirim. O kadar işe yaradığına göre:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sapsarı olmayan dişlerde hızlıca etki ediyor bence:)

      Sil
  2. Belki eşime de yarayabilir onunda sigara lekeleri var. Bilgi için çok teşekkürler. Son zamanlarda bu leke meselesi beni baya rahatsız ediyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sigara lekeleri daha inatçı olabilir ama uzun süre kullanımda işe yarayacağını düşünüyorum

      Sil
  3. Vestel Klima Servis olarak verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. Çalışmalarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  4. Bunu nerelerde bulabiliriz? İnternetten almak istemiyorum. Carrefour'da falan var mı? Çok ihtiyacım var da.. Teşekkürler paylaşım için ellerine sağlıık :)

    YanıtlaSil
  5. Alsam mı almasam mı diye aklımı karıştırıyor bu ürün. Zaten takipte olduğum bir bloggerdan okumak iyi oldu. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben memnun kalmıştım ama aksatmadan kullanmak önemli, bir de çok aşırı sapsarı değildi zaten dişlerim

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil