6 Mart 2012 Salı

Carmina Terracotta Allık 02

Terracotta allıkları her zaman daha çok seviyorum, rengarenk görünüşleri ve yanakta duruşları nedense daha hoşuma gidiyor. Carmina'nın bu allığını da rengin ilginçliğini görünce almış bulundum.


Görüldüğü gibi mavili-pembeli bir renk. Mavi renk allığın içinde ilginç geldi ve karışımın mor renk vereceğini bile bile allığı aldım.


Ne yazık ki renk gerçekten kötü, sanki bir yere çarpmış da morarmış gibi durmuyor mu elimde? İyi yanı bu elimdeki renge ulaşmak için 3-4 kat uyguladım, normalde daha hafif bir renk bırakıyor.

Yapısından falan çok şikayetim yok ama renk gerçekten hoş değil. Eğer terracotta allık deneyecekseniz tavsiyem çok mora kaçan tonlardan uzak durmanız. Mavi gerçekten de allığın içinde olmuyormuş.

5 yorum:

  1. bence rengi çok güzel=)bende nars sin var en mor tona yakın olarak:)bide ysl nin bi tane morlu allıgı var onu istiyorum.bununda tonunu çok begendim=)yogun uygulamayınca bi yere çarpmıs gibi durmaz aslında sanki=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen cilt tonuyla alakalı aslında, ben kendime zaten pembe allık da hiç yakıştırmam şeftaliler iyi olur:) moru da o yüzden pek sevmedim ama atmıyorum, hafifçe kullanmayı deneyeceğim

      Sil
  2. Elindeki gibi durmasi hos bir goruntu degil gercekten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tenim sarı alt tonlu olduğundan mor aşırı kontrast durdu :)

      Sil
  3. mora yakın tonlar cok yakın zaman içinde moda oldu ve tam olarak herkes bilmiyor hatta bir ara hadise kullanmıştı

    YanıtlaSil