20 Mart 2012 Salı

Bitenler-6

Bu ay yine bir torba dolusu şey bitirip attım, gururluyum:)


1) Avon Be Kissable Vücut Spreyi: Dibi kalmıştı, oda kokusu olarak bitti.

2) Avon Advanced Techniques Straight&Sleek Şampuan: Düzleştirici şampuanlardan ama feci kepek yaptı, şu an ambalajı değişik ama bir daha asla almam.

3) Palmolive Firming Duş Jeli: Bu yazıda bahsettim.

4) Watsons Grapefruit Body Peeling: Bu peelingden çok memnunum. Şişesi kocaman, fiyatı uygun ve kremsi yağlandıran değil jel gibi temizleyen bir yapıda. Bir de sanırım blueberry çeşidi var, değiştirerek alıyorum.

5) Flormar Oje Kurutucu Sprey: En azından gece yatak yorgan izinin tırnaklarıma çıkmasını önledi ama sıvı olup oje gibi sürülen kurutucular tercihim.

6) Dermalogica Medibac Clearing Skin Wash: Çok çok çok memnun kaldım ve aşırı uzun süre gidiyor. Medibac kitimden sadece kil maskem kaldı bitmeyen, o da bitince her bir ürünün ayrı ayrı detaylı yazısını yazacağım.

7) Şelale Aseton: Fena değil, rastlarsam alabilirim.

8) Bronnley Apricot&Almond Parfüm: Bronnley 1884'ten beri İngiltere'de güzel kokulu parfüm ve bunların yan ürünlerini üreten bir marka. Türkiye'de olduğunu zannetmiyorum, bu parfüm bana yurtdışından gelmişti. Adı üzerinde zaten, kayısı ve badem kokuluydu.

9) Loreal Perfect Clean Peeling: Yazısına tık.

10) Avon Solutions Köpük Temizleyici: Fırça yıkadım, burada da yazmıştım ayrıntılı.

11) Avon Blackhead Clearing Tonik: İşe yaradı gerçekten ama tekrar almam herhalde, fazla alkollü geldi. Yazısı bu linkte.


12) Ruj Fırçası: TBS balmları sürerken kullandım ama tüy dökmeye başladı.

13) Claire's Speedy Nails Cuticle Remover: Tırnak etlerini yumuşatıp manikürü kolaylaştıran sevdiğim bir üründü ama artık satılmıyor.

14) Boots Çay Ağacı Yağı: Cilt lekelerinden şikayet edenler, sizi buraya alalım.

15) Golden Rose Göz Kalemi: Bu yazımda ayrıntılı tanıtmıştım.

16) Watsons Yeşil Çay Anti Akne Jel: Hiç kurutmayan ve cildi düzgünleştirmeye yardımcı birşey arıyorsanız bunu alın, ama çok problemli bir cildiniz varsa mucize beklemeyin.

17) Dermalogica Medibac Clearing Mattifier: 1000 TL bile olsa alacağım kadar memnun kaldım bundan, Dermalogica postunda tanıtılacak.

18) Ionia Şampuan: Otel şampuanı, traş jeli olarak bitirdim.

19) Gliss Oil Nutritive Şampuan: Argan ve Shea yağı içeriyor ve gerçekten de saçları yumuşacık, nemli bırakıyor. Bendeki mini boydu ve çok memnun kaldım, büyüğünü tavsiye ederim.


20-21-22) Islak Mendiller: Pampers'tan daha iyi olan tek şey Pampers Sensitive. Eğer göz makyajınızı temizlemek gibi çok amaçlı kullanımda bulunuyorsanız kesinlikle alın.

23) İpek Pamuk: Kalitesine göre pahalı, hem de ortadan ayrılmaya çok müsait.


7 yorum:

  1. maşallah canım ne kadar çok sey bitirmişsin,imrendim valla,yeni ürünlere yer açılmış,iyi bir alışverişi haketmişsin bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bana da cesaret oldu yenilerini almaya :D

      Sil
  2. Vay, be, ne kadar çok şey bitirmişsin. tebrikler :) Darısı başıma :(

    YanıtlaSil
  3. Gözlerim döndü okurken amma çok şey bitirebildin, helal sana :)

    beauty-n-fashionlove.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son aylarda bana birşey oldu, bu ay da şimdiden biten bitene :D

      Sil
  4. bu vucut spReyı kalıcı degıL evet ama gıydıgın atlete tsorte flan hafıfce sınıyor hoş kokuyor lıttleblac var bende cok guzel KokuYOR BIrde onu dene kız fıyatı ındıgınde ....

    YanıtlaSil