2 Şubat 2012 Perşembe

Watsons Fondoten Süngeri

Bu süngerle ilgili pek çok blogda yazıldı, ben de yazıları görünce dayanamayıp geçen hafta almaya karar verdim.


Aslında uzun süredir Beauty Blender alıp almamak arası gidip geliyordum, ama tanesi burada  37 TL olunca bir süngere değer mi diye elim varmıyordu. Bu ucuz alternatife rastlayınca 2 tane birden aldım ve bir tanesini denedim, resimdeki ise daha açmadığım yedeğim.

İşe yarıyor mu derseniz, kocaman bir EVET diyorum. Gerçekten de fondoteni fırçayla uygulamaktan hem daha fazla kapatıcılık, hem de çok çok daha doğal bir görünüm sağlıyor.

Kötü yönleri ise, burun kenarlarıma uygularken ince ucu kullansam bile zorlandım yani fırçaya göre biraz daha hantal. Bir de çok ürün emiyor çoğu bloggerın da dediği gibi, yani eğer pahalı fondotenler kullanıyorsanız daha çabuk bitmesine sebep olacaktır. Son olarak da yıkarken zorlandım, 3-4 kez yıkadığımda ancak emdiği fondoteni temizleyebildim.

Dezavantajlarına rağmen çok sevdim ben bunu, Beauty Blender kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum ama fiyatına göre harika performans veriyor. Bundan böyle fırçalarımı kenara kaldırıp bununla uygulama yapmayı planlıyorum.

11 yorum:

  1. ben de bir yazı yazmıştım bununla ilgili:) beğenmediğim için beautyblender aldım.işlerim hafifler de makyaj yapmaya başlarsam güzel olacak :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de beautyblender daha güzeldir ama şimdilik bununla bir alışayım diyorum, kötü yönleri çok ama fırçaya göre çok doğal duruyor :)

      Sil
  2. :) artik alma vakti geldi diyorum, cok merak ettim gercekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı 6-7 TL gibi birşey alıp denemekten zarar çıkmaz:)

      Sil
  3. Ne zamandir almayi dusundugum bir urun bu yazidan sonra denemeyi dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bende ne zamandır almayı düşünüyordum,ama işe yarıyor mu vs. çekincelerim vardı.Yazı için teşekkürler,çok işime yaradı.yarın gidip alacağım :)

    xx
    http://youshoulddancewithme.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Bende almayı düşünüyorum ama henüz alma girişiminde bulunmadım ama bu yazıdan sonra ilk watsons alışverişimde alıcam

    http://secretjanjan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. canım everyday minerals long handled kabuki öneririm. bundan çok daha iyi. bende de var post yapıcam yakında. fena diil ama fırça kadar iyi değil bence

    http://beauty-n-fashionlove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. real techniques kullanıyorum ben, süngerlerden soğudum çünkü çok bakteri ürettiklerinden sıkça yenilemek lazım

      Sil