7 Şubat 2012 Salı

Tüylü Aksesuarlar Dosyası

Normalde Mudo mağazalarına pek girmem ama kardeşim ısrar edince girelim dedik ve birazdan göreceğiniz 4 tane aksesuarı alarak çıktım. Hepsi tüylü ve hepsinin de fiyatları 9.90 TLydi, ben de bayılarak aldım. Tüylü her türlü takı, saç aksesuarı ve kıyafete takıntım var zaten. Mudo Accessories kısmında gözümün kaldığı çok hoş tüylü clutchlar da var, ama minik çantalara sığamıyorum ne yazık ki:(


Bu çanta süslerinden çok modaydı bir ara, ben de görünce dayanamadım. Ben bunu alıp kotlara falan da takarım, kuyruk gibi arkaya değil de yana ama :)


Bu iki kemere de resmen görür görmez aşık oldum, her kıyafete renk ve hava katacak parçalar bana göre. Bu da yakından görünümleri:


Son olarak da bir taç aldım, pek çok rengi ve çeşidi vardı bunun ama ben alttaki kemere benzeyeninde karar kıldım.


Siz de tüylü şeyleri benim kadar seviyorsanız Mudo'da bolca çeşit var, indirimde fiyatlar da aşırı uygunken bir göz atın derim:)

8 yorum:

  1. güle güle kullan canım bayılırım boyle seylere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, benim de zaafım var:)

      Sil
  2. canım ben en bastakı tuylu aksesuardan arıyodum tıkladım hemen.Hepsi 10 tl dedin demi mutlaka mudoya gidiyoruz öyleyse:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 10 TL ve bendeki siyah, bir de aynısının ponponu kahverengi olanı da var

      Sil
  3. Canim cok guzlmis ozellikler kemerler,ben decok seviyorum tuylu aksesuarlari operim

    YanıtlaSil
  4. ayy bu tüylü şeyler ne ayol? inan bak tüm erkekler senden nefret eder bu ne ya, hangi erkek orasına burasına tüy kanat dolamış bir kızı sever ki? hayır! feminen de değil ne bilim acaip geldi
    bence o türlü ıvır zıvırları çöpe at
    çok çirkin gerçekten
    şahsen seni bu yüzden terkedebilirdim erkek olsaydım

    YanıtlaSil