10 Şubat 2012 Cuma

Neutrogena Radiance Boost Göz Kremi

Büyük beklentilerle alıp nefret ettiğim bir göz kremi oldu Radiance Boost.


Benim göz altı morluklarım genetik, yani yıllardır varlar. Hiçbir kremin tamamen geçirmeyeceğini biliyorum ama bazı kremler gerçekten aydınlatma konusunda yardımcı oluyorlar.
Bu kremin de ana vaadi mor halka görünümünü ve göz çevresi şişkinliğini azaltmaktı. Neutrogena genelde memnun kaldığım bir marka olunca düşünmeden aldım ama çok pişman oldum.

Bir kere, mor halka görünümde gerçekten en ufak azalma görmedim. Benim için hiç aydınlatma etkisi olmadı. İkincisi temel bir göz kreminin yapması gereken asıl şeyi, yani nemlendirmeyi bile beceremiyor. Göz altlarım bunu sürsem de kupkuru ve kapatıcımı yaymakta çok zorlanıyorum. Üstelik bende minik bir yağ torbacığına da sebep oldu göz altında, kullanmaya ara verince geçti.

Bu kadar sayıp saymaladım ama kremi çok beğenenleri de duydum, bunlar bende işe yarayıp yaramamasıyla alakalı. Bence bu krem kendiliğinden nemli, genç ve zaten aydınlık göz altlarına uygun olacaktır. Eğer mor halkalarınız çok belirginse ve kuru göz altlarınız varsa tavsiye etmiyorum.

4 yorum:

  1. canim benimde gözlerimin morluklariyla basim dertde ama bir iki ürün kullaniyorum garnier´den ve niveadan fena sayilmaz farki görebiliyorum ama kapatici olmazsa ne yapardim bilmiyorum :( hatda uzmanlara göründüm suan piyasada igne gibi birseyler cikmis yaptirinca gidiyormus hemen ama isin kötüsü yarim sene sonra takrer cikiyormus :((

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bir araştırayım, ben artık kabullendim düzenli nemlendirip kapatıcıyla kapatarak idare ediyorum ama bu krem nemlendirmedi bile

      Sil
  2. anneme vermiştim ben de hiç aydınlatmadı göz çevremi nemlendirmesini pek hatılamıyorum da beğenmemiştim

    YanıtlaSil