8 Şubat 2012 Çarşamba

Golden Rose Lipstick 123

Buradaki yazımda daha turuncu alt tonlu bordo tonlarda bir ruj istediğimden bahsetmiştim. SaR'ın tavsiyesiyle Golden Rose standına uğradım ve istediğim tonlarda bir renk buldum.


Bu ruj Golden Rose'un Lipstick serisinden 123 numaralı renk. İnternetteki renk skalasında çok koyu mor dursa da aslında tam bir bordo.


Renk tam istediğim gibi, dudakta duruşu ise mat. İçinde göze çarpan simler pırıltılar falan yok. Renkten memnun kalsam da bunun iki de sevmediğim yönü var. Birincisi rujun kabı çok uyduruk bir plastik, ikincisi de bu ruj altına balm sürmeden uygulandığında korkunç çirkin görünüyor, yani kuru bir ruj.

Tek kat görünümü bu, rengi kat kat sürüp koyultmak da mümkün.


Eğer kuru, soyulan dudaklarınız varsa kesinlikle tavsiye etmeyeceğim ama böyle problemleriniz yoksa ve arada bir sürmek için uygun fiyatlı bordo bir ruj bakıyorsanız buna bir şans verebilirsiniz, dudaklarınızı uygulama öncesi nemlendirmek şartıyla.

6 yorum:

  1. Çok güzelmiş canım güle güle kullan ! Ben de bayılıyorum bu tonlara ama sürmek istesem de süremiyorum . Bu da biraz vişne çürüğüne kaçan bir bordo sanki,bende de var bu ton 1-2 ruj :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz mor alt tonlu, ben seviyorum ara ara sürmeyi ama her gün olmaz tabii ki:)

      Sil
  2. Bordo ruju cok seviyorum:) hayirlinolsun bebek

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı bir renk koyu süremesem de beğeniyorum. kuru rujlar için ben nemlendirici sürüp alta ruju sürüyorum sonra fırcayla yediriyorum dudagıma daha iyi duruyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırça koyu rujlarda daha iyi olabilir, bir de mat balm sürmek lazım ama ben foto çekerken parlak balm sürmüştüm aslında rengi daha da güzel dudakta :)

      Sil