6 Şubat 2012 Pazartesi

The Body Shop Chocomania Duş Jeli

Duş jellerine fazla para verme taraftarı değilim. Cildim kurumadığından hepsi bende aynı işe yarıyor ve kokuları da zaten duştan sonra pek kalıcı olmuyor. Yine de Chocomania serisinden bir duş jeli almayı tercih ettim.

Bu seriyi uzun süredir bekliyordum, dün de Body Shop'a uğrama imkanımız olunca kardeşimle 3 al 2 öde fırsatından yararlandık. Aslında lip butterından istiyordum ama evde çok fazla dudak kremim var, body butter da kullanamıyorum bu nedenle duş jelini satın aldım.


Görünüşü aynı erimiş çikolata gibi ve şişede de kokusu da harika bu duş jelinin. Bugün ilk duşumu da aldım, performans yorumu da yapabilirim. Duşta köpürünce kokusu şişedeki gibi buram buram değil, hafif ve tatlı bir kakao kokusuna dönüşüyor ki bence daha iyi çünkü çok aşırı tatlı kokular beni bayıyor.

Fazla köpürmüyor, bu nedenle köpük köpük duş almayı sevenler hayal kırıklığına uğrayabilirler. Yine de iyi temizliyor ve kokusu da çok hafif olarak tene sinip birkaç saat kalıyor. Memnun kaldım oldukça ama promosyon olmasaydı tam fiyatını ödeyip almazdım sanırım.

Şu an bu yeni seride 3 al 2 öde var ve harika kokan sabunlar, body butterlar, lip butterlar ve vücut losyonları da var. Bence sırf kokusu için bile bu seriyi kesinlikle denemelisiniz ve mis kokulu bir banyo keyfi içinse bu duş jeline bir şans verebilirsiniz.

4 yorum:

  1. ben çok merak ediyorum bu seriyi ve kokusunu yaaa. en kısa zamanda bir TBS ye uğramalı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook güzel kokuyor, kampanya varken faydalanmak lazım :)

      Sil
  2. En kısa zamanda deneyeceğim ben de. Teşekkürler bilgiler için.

    sevgiler.

    YanıtlaSil