27 Ocak 2012 Cuma

Golden Rose Göz Kalemleri

Bu yazımda Golden Rose markasından olan göz kalemlerimi tanıtacağım, bende 6 tane birden olduğunu görünce hepsini birlikte yazayım dedim.

 
Golden Rose sitesinde burada görebileceğiniz kalemlerin bendekilerini renk skalasında işaretledim.


Bunlar da swatchlar:



Kısaca yorum yapmam gerekirse, 325 ve 307 hariç hepsi ışıltılı (simli değil, sedefli) ve çok yumuşak, öyle ki sürerken parça parça dağılıyorlar. 325 ve 307 ise mat ve daha sert ve zor renk veren yapıdalar.

Bu kalemlerin ışıltılı olanlarını beğeniyorum ama kullanmadan önce 1 dk buzdolabına koymak gerekebiliyor, çünkü çok yumuşaklar. Mat olanlar ise ben ışıltı sevdiğimden pek bana göre değiller.

Aralarından en çok 303 nolu bronz-kahverengiyi seviyorum, zaten ilk resimde minicik kaldığını görebilirsiniz.  Çok güzel bir ton, kahverengi gözlülere tavsiye ederim. En az kullandığım ise 323 nolu pembe, zaten bunu aydınlatma için kullanmak gerekli ama göz içinde beyaz kadar güzel durmuyor.

Fiyatları uygun ama ben yeterli performans alamadım bu kalemlerden, o yüzden almadan önce ya dağılacak derecede aşırı yumuşak ya da daha zor renk veren sert yapıda olduklarını göz önünde bulundurmak lazım.

Siz Golden Rose'dan göz kalemi kullandınız mı?

4 yorum:

  1. Bu kalemleri ben de çok seviyorum.Kahverengi çok kullanışlı.Pembe göz içine güzel olabilir ama rival'in beyaz asansörlü kalemini şiddetle tavsiye derim ,bembeyaz ve oldukça kalıcı<3

    YanıtlaSil
  2. SÜSLÜ VE PEMBE DÜNYAM- bende şu an flormarın beyazı var ama memnun değilim, bitince deneyeceğim asansörlü olanı mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Bende de maviyle yeşili var ama ben kullanmıyorum. Dediğin gibi hem çok yumuşaklar hem de benim gözümden akıyor bunlar. Süremiyorum hiç.

    YanıtlaSil
  4. Elif Ayvaz- evet akma sorunları da var ama ben göz içine kullanmadığımdan çok sorun etmiyorum

    YanıtlaSil