21 Eylül 2014 Pazar

Bu Hafta Ben - 1

Artık her pazar yazacağım, haftanın makyaj, yaşam, moda gibi konularda özetini içeren yeni yazılarımı umarım beğenirsiniz. Hemen bu haftaya bakalım :)



Sonunda 4lü elf paletimde bitirmeye çalıştığım Moondust rengini bitirdim ,  artık kenarları sertleşti ve fırçaya gelmiyor. Yerine MAC'in Blackberry isimli, sonbahara çok uygun bulduğum farını yerleştirdim. İki farın da swatchları için isimleri üzerine tıklayabilirsiniz. Moondust her rujla uyan, siyah kalemle tek başına harika duran ve her farla creasede mükemmel gözüken bir renkti. Yerine Rimmel London'ın yeni seri tekli farlarından 003 noyu aldım, neredeyse aynı renkler.

Source: byebyedoc.com

Artık işyerinde kahve içmeme, yerine sakinleştirici papatya çayı içme kararı aldım. Bakalım kahvesiz durabilecek miyim?


Modagram'dan aldığım kazağa aşık oldum, umarım gelince de beğenirim. Soğuk havalarda bordo botlarımla giymek için sabırsızlanıyorum.


Kylie Jenner lips olarak moda olan, morumsu 90lar kahvesi dudaklara taktım, bu renk rujlarımla ilgili bir yazı gelebilir.

Herkese iyi haftasonları diliyorum :)

6 yorum:

  1. Rimmel London'ın yeni baked farlaronda benim de gözüm var. Bu rengi magazada da gormustum ama boyle gorunce ayrı bir bayıldım.:)Far bitirmek mi? Darısı benim basıma. Bitirmeyi gectim dibini gorsem yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de neredeyse 1 yıldır haftada en az 1-2 kez kullanıyorum bu farı bitsin diye :)

      Sil
  2. Aman dikkat, papatya çayı uyutabilir işte :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu seriyi çok sevdim. Kazak da çok hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil