13 Eylül 2014 Cumartesi

Ağustos Ayı Bitenler - 27

Geçtiğimiz ay boyunca bitirdiğim ürünler ve yorumlarım sizlerle.






1) St. Ives Kayısılı Scrub: Bu ürünü o kadar beğendim ki eve kutu kutu yedekledim. Gerçekten de cildi oldukça düzgünleştiren, akneli ciltlere önereceğim bir temizleyici. Ülkemizde internette satan birkaç site mevcut, ben sıkılana kadar bunu kullanacağım artık.

2) Yves Rocher Kayısılı Scrub: Bu ürünü hemen hemen herkes seviyor ama St. Ives kullandıktan sonra tırnağı bile olamaz ne yazık ki. Uygun fiyatlı ama bence yağlı ciltlere değil kuru ciltlere daha uygun bir ürün.

3) Neutrogena Visibly Clear Akne Jeli: Ağır, yapış yapış yapısını sevmediğimden tekrar almayacağım.

4) Clean&Clear Advantage SOS Gel: Bunu beğendim, tekrar alabilirim. İşe yarayan ve hızlı emilen, güzel kıvamlı bir jel. Fiyatı da uygun.




5) 8x4 Key to Love Deodorant: Ağır olmayan güzel bir kokusu vardı, bulursam alacağım. Bu markanın deodoratları vazgeçilmezim.

6) Gliss Marrakesh Oil&Cococut Sıvı Saç Kremi: Çok beğenerek kullandım, saçımın çok kolay taranmasını sağladı. Bunu yaparken de yağlandırıp yapıştırmadı. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

7) Bath and Body Works Rio Rumberry Vücut Spreyi: Çok ekşi bir tropikal kokuydu, aşırı severek bitirmedim.



8) Oriflame Aloha Beach Body Scrub: Kokusu müthişti, kendisi orta karardı. Tekrar alacak kadar sevmedim ama günlük kullanımda fena da değildi.

9) Avon White Lily Bubble Bath: Duş jeli olarak işini güzel yaptı, çiçek kokularını sevmememe rağmen kokusu da ağır gelmedi. 1ltlik büyük boyları gayet ekonomik oluyor ve uzun süre gidiyor.

10) Wella Nem Terapisi Şampuan: Orta karardı, ne bir faydasını ne de zararını gördüm diyebilirim.


11) Mua Pembe Rimel: Rengini güzel veriyordu ama bu kadar çılgın bir renk her zaman kullanılamıyor, kapağı kırılınca da kuruyup çöp oldu.

12) Avon Tester Rujlar: Coy Copper ve Ripe Papaya renklerine bayıldım, büyüklerini alacağım. Lava Love ve Loving Lilac renkleri ise kalbimi kazanamadı, fakat yapıca hepsi gayet nemlendiren ve Loving Lilcac harici oldukça kalıcı rujlardı. Swatchları Instagram hesabımda mevcut.

Bu ay bitirdiklerimden St.Ives peelinglere aşık oldum, Clean&Clear jel, Gliss saç spreyi, Avon Coy Copper ve Ripe Papaya rujlar ise tekrar alacağım ve tavsiye ettiğim ürünler oldular.

Siz bu ürünleri denediniz mi, beğendiniz mi?

5 yorum:

  1. Glissleri ben de begeniyorum piyasada ki en iyi sac acici kendisi bile olabilir benim gozumde ama kuafor malzemeleri satan yerden aldigim sac acicilarin eline su bile dokemez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim favorim avonun kayısılı saç açıcısı :)

      Sil
  2. St. Ives'in urunlerine bayiliyorum! Hem uygun fiyatli hemde kullanildiginda hosuma giden urunlerden :)

    http://yeserenyaprak.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. kızlar merhaba RIO RUMBERRY ürününü türkiyede nereden bulabilirim kız arkadaşıma alacağım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler:

    YanıtlaSil