2 Ağustos 2014 Cumartesi

Devasa Bitenler Yazısı - 3 (Makyaj ve Parfümler)

Bitenler yazımın son bölümüne geldik, geçtiğimiz aylarda bitirdiğim makyaj ürünleri ve parfümler işte bunlar:




1) Besame Brightening Violet Powder: Lila renk fakat yüze sürünce şeffaflaşan bu pudrayı yağı emme özelliği hiç olmadığından sevemedim.

2) La Maxima Lip Balm: Bozulduğundan çöpe gidiyor, kullanmadım.

3) Urban Decay Primer Potion: Elf kutusunda bu vardı, kendi tüpü patladığından bu şekilde sakladım. Güzel bir bazdı fakat daha iyileri mevcut, yurtdışından almak için peşine düşmem.

4) Max Factor False Lash Efffect Rimel: Ağır kokusu hariç beğendim, fakat kokusu rahatsız edici geldi. Kirpikleri ayıran, uzatan ve hacim veren nadir maskaralardan. Bir de gün içinde dökülme yapmasaydı hayatımın rimeli olabilirdi. Yine de tekrar alabilirim elimdekiler bitince, beğendim.

5) Dermablend Smooth Indulgence Fondoten: Kapatıcı olarak kullandığım bu fondoten hayatımda kullandığım en iyi makyaj ürünlerindendi, yazısı burada. Türkiye'de satılan çeşidinden tekrar aldım, onu da kullanmaya başlayınca yazısı gelecek. 

6) Covergirl Outlast Stay Fabulous Fondoten: Kapatıcılığı, parlamaması, kalıcılığı ve duruşuyla harika bir fondotendi. Yarısındayken pompası bozulunca ve katı kıvamı akmasına izin vermeyince çoğu boşa gitmiş oldu. Ambalajı bu kadar kötü olmasa tavsiye ederdim ama ne yazık ki süper bir ürüne berbat bir ambalaj yapmışlar. 


7) Göz kalemleri: Baştaki WetnWild Coloricon Black göz kalemi harikaydı, jel eyeliner gibi duruşu ve baz üzerinde kalıcılığını çok beğendim. Kesin tekrar alınacak. Elf Glitter Black göz kalemi orta karardı, Avon Colortrend Mint yeşili kalem ise hayatımda gördüğüm en kötü kalemdi. Açığım an kırıldı, böyle rezalet bir ürün görmedim. Golden Rose ve Miss Selene kalemler lise zamanlarımdan kalma, artık vedalaştık :)


8) Bozulan ve Kuruyan Ojeler: Hiçbirini tekrar alacak kadar sevmedim. Neon Flormar tırnakları çok kötü lekeliyordu, uyarayım. 


10) Gülşah Aseton: Parmex kadar sevmesem de fena değildi, bereketli çıktı.

11) Avon Passion Dance parfüm: Kardeşim bitirdi, güzel bir kokuydu.

12) The Body Shop Vanilla: Favori Vanilya parfümüm, şişe şişe bitiriyorum. Kışa doğru tekrar alınacaklardan.

13) Yves Rocher Vanille: TBS kadar sevmedim bunu, almayı düşünmüyorum. Daha ağır bir koku Body Shop'a kıyasla.

14) Avon Laugh Often sample: Harika bir koku, elimde büyük boyu da var. Rastlarsanız bakın kesin.

Biten ürünlerim bu kadardı. Bu bölümdekilerden Dermablend fondoten, WetnWild Coloricon siyah göz kalemi ve TBS vanilyalı parfüm bayıldığım, tekrar tekrar alacağım ürünler. Max Factor False Lash Effect rimel ve Avon Laugh Often parfüm de tavsiye edebileceklerimden.

Siz bu ürünleri denediniz mi, memnun kaldınız mı?

4 yorum: