30 Temmuz 2014 Çarşamba

Devasa Bitenler Yazısı - 2 (Cilt Bakımı)

Bitenler yazıma cilt bakım ürünleri ile devam ediyorum. Akneye meyilli, özellikle yazın oldukça yağlı cildimde bakalım hangi ürünleri sevmiş, hangilerini beğenmemişim.



1) Neutrogena Visibly Clear Temizleme Jeli: Daha önce ayrıntılı yazmıştım bu seriyi, bu jel de zararsız, makyajımı yıkarken kullanıp bitirdiğim bir ürün oldu. Tekrar özellikle gidip almam ama indirimde rastlarsam da kullanılabilir.

2) Freeman Kömür ve Esmer Şekerli Maske: Bu maskeye aşığım, mutlaka tekrar alacağım. Yazısı burada, neden bu kadar övüyorum okumak isterseniz. İnternette bazı eczane siteleri ve parfümerilerde bu marka bulunabiliyor.

3) Yes To Grapefruit Correct & Repair Serum: Cilt lekelerini düzeltmeyi vaad eden bu serumun ben biraz aydınlatma etkisini gördüm, fena değildi. Kokusu da bence rahatsız edici değildi. Sephora Türkiye'de satılmadığından bir daha yurtdışından getirtme zahmetine girecek kadar sevmedim.

4) Neutrogena Visibly Clear Treatment: Bu jeli yapış yapış ve ağır buluyorum, yazın cildimi kurutmadı ama emilene kadar verdiği hissi hiç ama hiç sevmedim. Akne üzerinde de mucizevi bir etkisi yok açıkçası. Bir tüp daha var elimde şu an kullandığım, bitince bu çeşidi tekrar almam.


5) Cetaphil Daily Cleanser: Bu temizleyicinin şu an 2. şişesini kullanıyorum desem herhalde beğendiğim anlaşılır. Ayrıntılı yazacağımdan uzatmıyorum ama övüldüğü kadar var bence. Cildi kurutmadan güzel temizleyen, parlamayı alan, zararsız bir günlük temizleyici.

6) DDF Glycolic Toning Complex: Aşırı pahalı ve hiç bir işe yaramayan bir tonik. Verdiğim paraya resmen acıdım. Kesinlikle cildimde bir faydasını göremedim ve kış olsaydı cildimi kurutacağını düşünüyorum, biraz ağır geldi. DDF ürünleri ile cildim anlaşamıyor, artık bu markaya tövbe ettim.

7) Lush Tea Tree Water: Tonik olarak çok sevmiştim fakat tam bittiği sırada Lush ülkemizden gidiyor ne yazık ki :( 


8) Avon Solutions Makeup Removing Eye Pads: 2 adet bitirdiğim bu ürüne bayılıyorum. Benim gibi işten eve geç gelenlerdenseniz, gözünüzü yakmadan, pratik olarak, waterproof olmayan makyajı rahat çıkaran bu pedleri deneyin. Bir ped bazen 2 göze bile yetebiliyor. Ben tekrar alacağım sipariş verirken.

9) Avon Solutions Complete Balance Nemlendirici: Fazla yapış yapış geldi sıcak havalarda, bitmeden çöpe gidiyor.

10) Lagrita Pamuk: Nereden aldım bilmiyorum ama fena değildi bence, ucuzdu da. Dikişli olması dağılmasını engelledi, sert bir pamuk da değildi.

11) Avon Anew Göz Kremi: Son kullanma tarihi geçip çöpe gidenlerden.

Biten ürünlerden Freeman maske ve Solutions pedleri kesin tekrar alacağım. Cetaphil temizleyiciyi de beğendim ama biraz sıkıldım, 2. şişem de bitince başka bir ürün deneyebilirim. Lush kapanıyor olmasa Tea Tree Water de tekrar alacaklarımdan olacaktı. Diğer ürünler ise beni fazla etkilemedi.

Cilt bakımı bitenleri bunlar, siz aralarından hangilerini denediniz?

Bir sonraki kısım makyaj ürünleri ve parfümler üzerine olacak, beklemede kalın :)


11 yorum:

  1. Freeman'in maskelerine taktim su siralar. Bu maskede de aklim vardi. Ben de mutlaa almaliyim artik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok seviyorum bu maskeyi tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Mari Badescu'nun glikolik asit oceren tonigi cok guzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mario badescu denemiştim bazı ürünlerini ve fena değildi ama türkiyede çok zahmetli alması :(

      Sil
  3. Freeman' ı yabancı vloggerlar da gördükçe merak etmiştim burda bazı mağazalarda görünce almamak için kendimi zor tutmuştum elimdeki maskeler biter bitmez hemen alıyorum bundan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. freemanın tüm ürünlerini tavsiye ediyorum bugüne kadar sevmediğim olmadı gibi

      Sil
  4. Freeman maskeyi çok merak ettim. Maskeyi incelediğin yazıyı da okudum hemen. Daha yeni maske aldım ; fakat en kısa zamanda alıp denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başka maskelerini de blogumda bulabilirsin :)

      Sil
  5. Cetaphili nerden aldınız ben Yurdışında satılıyor diye biliyorum

    YanıtlaSil
  6. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de ufak bir hediyesi olan çekilişim var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil