30 Temmuz 2014 Çarşamba

Devasa Bitenler Yazısı - 1 (Saç ve Vücut Ürünleri)

Blogumdan uzak olduğum süre içinde biten tüm ürünleri biriktirdim, böylece en azından bu aylarda neleri kullandım, neleri sevdim ve hangi ürünleri tavsiye etmem görebileceksiniz. Bugünün yazısı saç ve duş ürünleri üzerine olacak. 





1) Syoss Yoğun Parlaklık Şampuan: Syoss şampuanlarla ilgili bloglarda çok olumsuz yazılar okuduğumdan çekinerek kullandım fakat kötü bir ürün değildi. Saçımı yağlandırmadan, ağırlaştırmadan güzel temizledi, yumuşak bıraktı ve kokusu da fena değildi. Tekrar alacağım kadar beğenmedim ama kötü de bulmadım, orta karar bir şampuan.

2) Oriflame Discover Parisian Delight Peeling: Fazla çiçekli kokusu ve taneciksiz yapısıyla hiç beğenmedim, sıradan bir duş jelinden halliceydi. Tekrar almam.

3) Avon Naturals Shine Mask: Bu maskeye bayıldım, saçıma çok iyi geldi. Yumuşacık ve ışıl ışıl bıraktı, kolay durulandı ve kokusu da güzeldi. Bu ay fırsat katalogunda 2.5 TLye satılıyor, bence kaçırmayın.

4) Avon Naturals Superfruit Souffle: Bu saç maskesini ise asla tavsiye etmem, paranıza yazık. Saçımda en ufak bir fark yaratmadı, sürmesem de aynı olurdu sanırım. 



5) Watsons Fruity Body Scrub Blueberry: Watsonsun bu seri peelingleri fiyatına göre acayip iyi iş çıkarıyor. Diğer çeşitleri ile değiştirerek almaya devam edeceğim, siz de kesin deneyin.

6) Avon Bali Botanica Body Scrub: Tropikal kokusuna bayılsam da sıfır tanecikli, işini yapmayan bir üründü. 

7) Watsons Awaken Shower Gel: Harika turunçgil kokan güzel bir duş jeliydi. Hala satıldığını zannetmiyorum ama oldukça sevmiştim.


8) Johnsons's Baby Şampuan: Fırçalarımı yıkamak için kullandım ve hiç ama hiç sevmedim. Bence özellikle ten fırçalarını hiç temizlemiyor. Bir daha almayı düşünmüyorum.

9) Dove Beauty Finish Deodorant: Çok severek kullandım, kokusu ağır değildi ve güzel korudu. Kıyafetlerde iz yapmaması da artısı. Tekrar alabilirim.

10) Natur Way Papatyalı Şampuan: Saçımı hiç temizlemedi ama ufak bir miktar olduğundan fazla yorum yapamıyorum. Yine de beni tam boy almak için etkilemedi.

11) L'oreal Preference Saç Kremi: Boyaların içinden çıkan her saç kremi gibi bu da güzeldi, saçımı yumuşacık bıraktı. 

Geçtiğimiz aylarda biten banyo ürünleri bunlardı. Aralarından Avon maske, Watsons peeling ve Dove deodorantı tekrar alabilirim, diğer ürünler ise vasattı.

Bir sonraki yazım biten cilt bakımı ürünleri ile ilgili olacak. Bloguma tekrar hoşgeldim, umarım bir daha bu kadar uzun bir ara vermem :)

6 yorum:

  1. Maşalla tatlım gelsin bir alışveriş yazısı ozaman :)

    YanıtlaSil
  2. oh maşallah baya biten varmış. Ben 4. numaradaki avon maskenin kokusuna bayılıyordum! Saçımı yumuşatmıştı. Başka bir işlev iddaa ediyor muydu bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. benim saçım yıpranmış ve sert olduğundan bende hiç işe yaramadı :( ama genelde avon ürünleri çok güzel kokuyor, bana da mor kutulu olan iyi geldi mesela :)

    YanıtlaSil
  4. Watsons'ın kavanozda olan Lavantalı bir de Soyalı scrubları var, ben çok severim onları. Kullanmadıysan tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aklıma yazdım bir dahaki sefere deneyeceğim :)

      Sil