2 Mart 2014 Pazar

Şubat Ayı Bitenler-26

Şubat ayı, gün olarak kısa bir ay olsa da benim bitirdiğim ürünler açısından dolu dolu bir ay oldu, yazı tam 17 ürün içeriyor. Makyaj ürünleri de bitirerek stoğumu yavaş yavaş eritmeye devam ediyorum:)



Oriflame Pure Skin Hide&Treat renkli bir sivilce kremiydi. Kapatılığı çok az olduğundan kesinlikle gün içinde kapatıcı olarak kullanamadım, akşam yatmadan önce sürerek değerlendirdim fakat bu sefer de renkli olması rahatsız etti. Sonuçta işlevini yerine getirmediğinden tekrar almam.

WetnWild Megaprotein, ilk açınca sevmediğim, kurudukça güzelleşen ama daha da kurudukça nefret etmeye başladığım bir rimel. Bugüne kadar hiçbir maskarayı 2. kez alacak kadar sevemedim, bu da fikrimi değiştirmedi.

Revlon Photoready kapatıcı, harika bir üründü. Hem kapatıcılığı, hem kalıcılığı hem de duruşuna bayılarak kullandım. Stick kapatıcılar genelde çabuk bitse de bunu ben 8 ay kadar kullandım, oldukça bereketli çıktı. Ülkemizde olsa mutlaka tekrar alırdım, hem göz altlarında hem de ciltte performansını aşırı beğendim.

Avon Arabian Glow Deep Purple göz kalemi, severek kullandığım, pigmentasyonu çok güçlü, kalıcı ve gözkapağında kayarak sürülen bir kalemdi. Artık satılmıyor fakat Supershock Jel serisi buna benziyor yapıca.

Golden Rose 325 ve Flormar Glittering Star kalemler sepsert, renk vermeyen,  düşman başına ürünler. Çöpü boyluyorlar.


e.l.f Tone Correcting Powder, yazısı blogda mevcut bir ürün. Yere düşüp kırıldığından bir kısmı boşa gitti fakat fena değildi, yine de farklı pudralar deneyeceğim.

Yves Rocher Pure System ürünlerini daha önce topluca yazmıştım. Bu peeling de çok aşırı sevdiğim birşey değil, duşta kullanmak için idare ederdi.

Lush Popcorn Lip Scrub yazısı için tık. Sevmiştim fakat bitmeden son kullanma tarihi geçtiğinden çöpe gidiyor. Sanırım bir daha dudak peelingi almayacağım, kullanmaya üşenip bir köşede bırakıyorum.

Stridex pedleri çok seviyorum, tonik yerine kullanmak için ideal ve akneye karşı çok etkili bir ürün. Bir kez daha alacağım mutlaka.


8x4 deodorantları beğenerek kullanıyorum, bu sefer de Glam Up çeşidini bitirdim.

Marks&Spencer Coconut banyo köpüğünü duş jeli olarak kullandım. Güzel köpürse de hiç hindistancevizi kokmadığından tekrar almam. 


Avene Cleanance Jeli geçenlerde ayrıntılı olarak tanıtmıştım, buradan bakabilirsiniz.

Avon Clearskin Blemish Clearing peeling duşta vücut peelingi olarak çok beğendiğim bir ürün oldu, tekrar bu amaçla kullanmak için alacağım ama yüzüm için kullanmam.


Avon Care Light Moisture temizleyici makyajımı yıkarken yardımcım oldu, fena değildi. Ayrıntılı incelemesi burada.

Colgate Triple Action orta karar bir diş macunuydu, beyazlatması hariç sevdim ama hiç beyazlatmadı.

Son olarak da kılları dökülen bir kaş fırçası çöpü boyluyor.

Bu ay bitirdiğim makyaj ve bakım ürünleri bunlar oldu, siz hangi ürünlerle vedalaştınız?

 

9 yorum:

  1. Waaoow! Tebrik ederim. Stoklar eriyor desene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yavaş yavaş bakım ürünlerini bitiriyorum :)

      Sil
  2. Avene jeli bitirebilmişsin!Tebrikler.
    Çok bereketli bir ürün.Ben bitiremedim.

    YanıtlaSil
  3. Oooo ne kadar cok sey bitirmişsin. Ben de gecikmiş bir bitenler yazısı yazacagım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sürekli kullanılınca bitiyor aslında :)

      Sil
  4. Yazılarınızı çok özledim nerelerdesiniz?

    YanıtlaSil