15 Şubat 2014 Cumartesi

Revlon Colorstay Fondoten { Öncesi ve Sonrası }

Revlon Colorstay fondoteni duymayan yoktur, özellikle Youtube gurularının elinden düşürmediği bir fondoten. İki çeşidi var normalde, ben yağlı ciltler için olanı sizler için deneyimledim.



Fondoten cam yuvarlak bir şişede geliyor. Şişesi güzel ama pompası yok ve bu nedenle inanılmaz zor kullanılıyor, içinden fondoten çıkarmaya çalışmak tam bir işkence.

Bu fondoten 24 saat kalıcı ve yüksek kapatıcı olarak lanse ediliyor. Gerçekten de hayatımda kullandığım en kapatıcı ve kalıcı fondotenlerden. Birazdan resimlerle anlayacaksınız zaten.

Kıvamı çok değişik, hiçbir fırçayla süremedim ben bunu ve ilk başta hiç sevmedim. Fırça ile uygulandığında maske gibi duruyor ve olmuyor. Ben uygulamanın tek yolunu ıslak bir makyaj süngeri ile buldum, o zaman hem doğal hem de kapatıcı duruyor.


Bu cildimin makyajsız hali, bol bol sivilce izi ve 1-2 de ufak sivilce mevcut.


Bu da uygulamadan 4 saat sonra Colorstay'in duruşu. Kapatıcı kullanmadım, sadece kendisi ne kadar kapatıcı görebilirsiniz. 24 saat denemedim ama 8 saate kadar da hafif bir bozulma ile kalıyor.


Gördüğünüz gibi süngerle uygulanırsa doğal ama çok yüksek kapatıcı, harika bir fondoten.

Eğer siz de yağlı ve problemli bir cilde sahipseniz en meşhur fondotenlerden Colorstay'i mutlaka deneyin derim. Ülkemizde ne yazık ki yok fakat risk alıp yutdışından söyleyebilirsiniz, 12-13 dolar gibi uygun bir fiyata mükemmel bir fondoten edinebilirsiniz.

11 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcılığı gerçekten çok başarılıymış kalıp gibi de durmuyor üstelik :)

      Sil
    2. süngerle uygulanırsa çok doğal duruyor gerçekten

      Sil
  2. Çok doğal bir duruşu varmış,sanki cildinde hiç bir şey yok gibi.Beğendim bu fondöteni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırça ile ne yazık ki maske gibi ama süngerle harika

      Sil
  3. denemeyi en çok istediğim fondöten. Keşke Türkiye'de de satılsa.

    YanıtlaSil
  4. Yurt dışından almak için hangi siteleri önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beautyjointten genelde herkes memnun, o sitede bu ürün var sanırım

      Sil
  5. Kapatıcılık benim için de çok önemli :( estee lauder doule wear kullanıyorum. Hayatınızda tek bir fondöten seçmeniz gerekse hangisi, Revlon colorstay / Revlon whipped creme / neutrogena skin clearing / vichy dermablend mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım dermablend seçerdim çünkü çok çok ince bir kat bile harika kapatıyor, şu sıra bendeki renk bana koyu geldiğinden yaza saklıyorum. revlon colorstay de whipped de muhteşem fondotenler olsa da dermablend kadar kolayca sür çık değiller, biraz da uğraş gerekiyor. yine de 4 ü de bence akne problemli ciltler için çok iyi seçimler, hepsini ara ara kullanıyorum

      Sil