18 Ocak 2014 Cumartesi

Aralık Ayı Bitenler - 24

2013 yılının son biten ürünleri karşınızda :)Bu yazı oldukça gecikti ama ay bitmeden yayınlansın istedim.




L'oreal Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, beğenmediğim ve tekrar almayacağım bir üründü. Ayrıntılı yorumlarım bu linkte.  

Murad Clean Scene Crazy for Clear akne jeli benim cildimde pek işe yaramadı, yapış yapış olması da kullanırken beni rahatsız etti. Bu seri ülkemizde yok ama bence başarılı da değildi.

DOA Kozmetik Üzüm Çekireği Yağı'nı şişesi çok ufak olduğundan, hemencecik bittiğinden ve ağzı çok geniş olup fazla döküldüğünden dolayı almayacağım, başka bir markadan üzüm çekirdeği yağı ise kullanmaya devam edeceğim bir ürün olacak. Bu yağı neden kullandığım bu yazımda var.

Garnier Pure Active Sivilce Karşıtı Roll On, serinletici etkisi ve kurutucu yapısıyla hoşuma gitmişti, ileride tekrar alabilirim.



Estee Lauder Perfect Finish oje hayatımda gördüğüm en kaliteli ojeydi, yaklaşık 10 yılda yapısı bozuldu. 10 yılda ne macunlaştı, ne kıvamı bozuldu ne de geç kurumaya başladı.Tabii artık çok eski olduğundan atıyorum ama mükemmel bir ojeydi.

Markwins ve Flormar ojeler bozulanlardan, ikisinin de yarısından azı kalmıştı zaten.

Golden Rose, Claire's ve Pur Minerals göz kalemleri çöpü boyluyor. Golden Rose bitti, Claire's bozulmuş, ucu taş gibi olmuş ve Pur Minerals artık ucunu açar açmaz kırılmaya başladı. Hiçbirini tekrar almam.

Bir de klasik makyaj süngeri var bitenlerde. Bu ayın bilançosu bu kadardı, 2014te stoklarımın bol bol eridiği bir yıl diliyorum kendime :)

3 yorum:

  1. Loreal'ın makyaj temizleme suyunu kimi methetmiş, kimi hiç beğenmemiş. H2o'dan daha iyi olduğunu söyleyen bile var. Merakımı çeliyor ama olumsuz yorumlarda oldukça çok :/

    YanıtlaSil