3 Ağustos 2013 Cumartesi

Temmuz Favorileri

Bu ay sıcaklardan dolayı hiç makyaj yapmadım, hep CC krem, maskara ve bir rujla evden çıktım. O yüzden favorilerimi seçerken biraz zorlandım çünkü pek değişik bir ürün kullanmamış oldum ay boyu ama işte bu ayın en sevdiğim 5 ürünü:



Pop Beauty Lash Kapow maskaranın mini boyunu edinmiştim. Bu maskarayı hem beğendim hem de tekrar almam sanırım, nedense maskarada aşırı seçiciyim. Bunun da güzel yanı hayatımda gördüğüm en az yapıştıran maskara olması, kirpikleri tek tek ayırıp güzel uzatıyor ama pek dolgunlaştırmıyor. Kötü yanı ise akması, gün içinde göz altlarına biraz da olsa akma yapıyor.

Aquafina Wild Berry Lip Oil artık üretilmeyen bir dudak yağı. Lip balm gibi ama sıvı bir yapıda, misler gibi kokuyor ve dudakta naneli bir his bırakıyor. Mükemmel de nemlendiriyor, daha ne olsun.


Tarte LipSurgence Lip Tint Enchanted, o kadar beğendiğim bir kalem ruj oldu ki hemen ertesi gün üç renk daha ısmarladım. Dudaklara abartısız ama kendini belli eden mükemmel bir pembelik veren, gayet kalıcı ve dudağı kurutmayan harika bir ürün.

NYX Round Lipstick Honey, hayatımın nude rujudur, nokta. Yazısı gelecek, hatta Türkiye'ye dönünce çekilişte vermek üzere bir tane daha alacağım çünkü NC30a bence bu kadar mükemmel bir nude daha olamaz.


Stridex Aloe Acne Pads, salisilik asit içeren fakat aloe ile hassas ciltlere de uygun hale getirilmiş, kurutma yapmayan güzel bir ürün. Yaz için bu tarz pedleri seviyorum, hem serinletiyorlar hem de bazen yüzümü yıkamaya üşenirsem kullanıp cildimi adam akıllı temizlemiş oluyorum.

Bu ay sizlere bir sürprizim olacak blogla ilgili, ayın 15i gibi açıklayacağım. Bu sırada Amerika'yı görmediyseniz ve merak ediyorsanız Instagram hesabımı takibe alın, yakında bu sürprizle ilgili paylaşımlarım başlayacak :)

2 yorum:

  1. Nyx rujlarından daha önce hiç denemedım merak ettim doğrusu,Tarte rujun rengineyse bayıldım tam doğal pembe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu siyah serisi süper nyxin bakmanı öneririm :) bu rengi zaten hediye edeceğim eylülde :)

      Sil