5 Mayıs 2013 Pazar

Yeni Keşif: Akne Bantları

Ebay'de satılan milyonlarca ürünün içinde ne hazineler yok ki... Bu ürünü de bir Ebay gezintim sırasında keşfettim ve vazgeçilmezlerimden olması kısa sürdü. Karşınızda akne bantları!


Bu mini mini yuvarlak çıkartmaları başı olan (yani beyaz iltihapı olan) aknelerinizin üzerine yapıştırıyorsunuz ve siz mışıl mışıl uyurken o içindeki iltihapı çekip alıyor. Ben gece yatmadan önce cildimin her zamanki rutinini yapıp sonra sonra bunları yapıştırıyorum. Hemen yapışıyorlar ve gece boyunca kesinlikle düşmüyorlar. Sabah kalktığımda sivilce büyük ölçüde sönmüş oluyor, en azından üzerine makyaj yapıp kapatılacak hale geliyor.

Dikkat edilmesi gereken tek şey sivilcenin iltihaplı tarz olması, cystic denilen derindeki aknelere ne yazık ki etkimiyor, denedim. Ama cildinizi sakinleştirecek, en azından sabah kalktığınızda şişliği ve kırmızılığı alacak bir ürün arıyorsanız başka yere bakmanıza gerek yok, bu bantlar tam da ihtiyacınız olan şey.

Ebay'de 5-6 dolara alabileceğiniz bu ürün beni iyi yönde şaşırttı ve cilt bakım rutinimin bir parçası oldu. Siz de denemek isterseniz Ebay'den "Nexcare Acne Patch" aramasıyla bulabilir, uzakdoğulu satıcılardan temin edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. benim açımdan çok faydalı bir yazı yazmışsın,hemen e-bay'e ışınlanıyorum ,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarim isine yarar, fiyatina gore bence superler

      Sil