14 Mayıs 2013 Salı

Burt's Bees ile Meyvemsi Dudaklar (Burt's Bees Renkli Lip Balm Swatchlar)

Aldo'dan aldığım bu çılgın kolye son zamanlarda favorim olan Burt's Bees renkli lip balmlara eşlik ediyor. Yazın gelmesiyle ara ara neon renklerle aşk yaşasam da favorim neredeyse şeffaf ama parlak görünen, hafif ve meyvemsi renkler veren lip balm ve balm yapılı rujlar.



Burt's Bees çok çeşitli renkleri, mükemmel kokuları, gerçekten dudağı nemlendirmesi ve belirgin bir renk vermesiyle renkli balmlar için favori markam. Şu an elimde 7 adet var, ama dayanamayıp diğer renklerinden de almam an meselesi.


Koyu kahve tüpteki ilk iki renk olan Hibiscus ve Rose, Tinted Lip Balm serisinden ve tam anlamıyla renkli birer dudak kremleri. Sarı ambalajlı Rhubarb, Watermelon, Caramel, Plum ve Strawberry ise Lip Shimmer diye geçiyor, yine balm kıvamlı ama birazcık daha yoğun renk veren ve hafif ışıltılı, isimlerini aldıkları meyveler gibi kokan ürünler (karamel meyve değil ama olsun).

Bu ürünler dudağa belirgin bir renk verse de opak ve mat olmadığından jelly diyebileceğim, renkli ama parlak, hafif, meyve gibi bir görüntü veriyorlar, bu da bazen ağır ruj veya kaygan gloss sürmek istemediğimde çok iyi geliyor.

Tek kötü yanları Türkiye'deki fiyatları bence, bu ürünleri Boyner ve Burt's Bees satan diğer eczane ve eczane sitelerinden 20-30 TL arası değişen fiyatlarla bulabilirsiniz.
Sizin favoriniz hangi renk oldu?

6 yorum:

  1. Renklerini gerçekten merak ediyodum ohh güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, çok aşırı renk vermiyorlar ama özellikle koyular belirgin

      Sil
  2. Renkli lip balmlara bayılırım !:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de merak ediyorum bunları ama çok pahalı yahu ben öğrenciyim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet pahalılar türkiyede :( ama takipte kal, yazın trye gelince yapacağım blog satışına biraz burts bees de koyabilirim :)

      Sil