18 Mayıs 2013 Cumartesi

Rival de Loop Young Kapatıcı Paleti

Geçen sene Rossmann'dan aldığım bu 4lü kapatıcı paleti Rival de Loop Young markasına ait. Kapatıcı paletlerinde meraklı olduğum bir sırada, bloglarda hakkında pek iyi şeyler okumamış olsam da uygun fiyatına dayanamayıp deneme amaçlı almış bulunmuştum.



Palette 4 renk bulunuyor, yeşil kırmızılıkları düzeltmek için, pembemsi renk göz altı halkalarını aydınlatmak için, ten rengi olanı normal kapatıcı ve beyaz kısmı aydınlatıcı olarak önerilmiş.


Kapatıcıları ben parmakla kullanmayı tercih ettim ve yapıları sert olsa da cilt ısısıyla eriyip güzel kremsi bir kıvam aldılar. Fakat ilk parmaklandıklarındaki kremsi yapıları ne yazık ki sürünce pudralaşıp aşırı kuru, yayılmayan ve parça parça gözüken bir hal aldı. Özellikle kupkuru göz altlarımda altına göz kremi sürmeden kesinlikle kullanamadım, kremle bile yayılması neredeyse imkansız derecede kalıp gibiler.


Beyaz kısım da resmen sim bombası olduğundan aydınlatıcı olarak ne kadar işe yarar bilemiyorum, belki kaş altında fena durmayabilir fakat gümüş rengi simlerle dolu olması hoşuma gitmedi. Diğer renkler şeffaf, çok pigmentli olmayan ama renklerini veren yapıdalar. 

Bu paletin fikri son derece güzel, fiyatı da uygundu aldığımda ama ne yazık ki kalitesinden hiç memnun kalmadım ve almanızı önermem. Yine de bakalım derseniz Rossmann'larda 10 TL altına bir fiyata satılıyordu en son, ama şu anki fiyatını tam bilemiyourum.

Siz bu tarz düzeltici ve kapatıcıları bir arada bulunduran ürünlerden hangilerinden memnun kaldınız?

8 yorum:

  1. Hep gözüm takılıyordu ama denemeye çekindim, sanırım çekincem de devam edecek bu yazıdan sonra :) Önerebileceğin başka güzel kapatıcı var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac pro longwear aldım denemek için ama daha kullanmadım, son zamanlarda çok kurudu göz altlarım o yüzden şu anda çok sevdiğim bir kapatıcım yok :( garnierin roll onu fena değildi bir tek

      Sil
  2. Bu palet bende de var, yeşil olan kısmını çok kullanıyorum güzel alıyor kırmızılıkları. Ama dediğin gibi sürdükten sonra biraz katılaşıyor rahatsız edici bir durum. Flormar'ınkini ya da ELF'inkini denemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben en çok pembe ve ten rengini denedim, kuru göz altlarında felaket kalıplaştılar, yeşil cildim zaten yağlı olduğundan yayılıyor ama gözaltı için hiç sevmedim

      Sil
  3. bende essence den böyle bir ürün kullandım ve beğenmedim .Bir dahada böyle ürünlere yaklaşmadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essence olana da yaklaşmayayım o zaman :)

      Sil
  4. Ben oriflamenin kapatıcı paletini kullanıyorum ve çok memnunum. Videolarımda görebilirsiniz blogda da yazısını yazmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil