29 Mayıs 2013 Çarşamba

Real Techniques Fırçaları Pahalı Bulanlar Buraya :)

Real Techniques fırçaları duymayan herhalde kalmamıştır. Ne yazık ki Türkiye'de bulunamamaları nedeniyle yurtdışından yüklü kargo paraları ödenerek istenebiliyorlar, bir de set olarak satıldıklarından tek tek almak her fırça için mümkün olmuyor. 

Ben RT fırçalarımı çok seviyorum, ve Amerika'da fiyatları gayet uygun ama TRdeki durumu bildiğimden yabancı bir blogda bu ucuz fırçaları görünce denemeden edemedim. Çinliler yine iş başına geçerek, hemen RT fırçaları kopyalamış ve ucuz fiyatlara Ebay'de satmaya başlamışlar.


Ben bir kırmızı bir de mavi saplı aldım, RT fırçalar gibi sarı ve pembe olanlar da var. 5 tane yüz fırçası çeşidini gördüm, daha göz fırçalarını kopyalamamışlar.


Fırçalardan birinin ucu yuvarlak ve bombeli, diğeri ise daha düz. İkisi de oldukça sık kıllı, güzel fırçalar. Tabii ki RT kalitesi yok ama 1 milyoncularda satılan uyduruk, sert, kıl döken fırçalardan değiller. Sıvı ürünleri ve toz ürünleri güzel yayan, kolay kuruyan, fiyatına göre kalitesi fena olmayan fırçalar. Şekilleri de bence çeşitli uygulamalar için gayet iyi.

Bu fırçaları ve diğer RT benzeri dizaynları Ebay'de buradan ve buradan tanesi shipping dahil 3 dolar ve 5 dolar gibi fiyatlara aldım. Siz de RT fırçaları almaya cesaret edemiyorsanız bu fırçalara göz atabilirsiniz, pakediniz gelmese de kaybınız 3 dolar olur en azından. Bu aramada benzer fırçalar var, denemek isteyenler bakabilir.

4 yorum:

  1. Bunlarında çakmalarını yapmışlar helal yani pes! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herşeyin çakması var şaka gibi :) ama bunlar beni şaşırttı, fena değiller :)

      Sil
  2. hangi satıcıdan almıştınız yazar mısın bende sipariş vermeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son paragrafta burada yazan linklere tıkladığınızda gelen 2 satıcıdan almıştım ben

      Sil