16 Mayıs 2013 Perşembe

MAC Riri Woo Türkiye'de: Swatchlar ve Ruby Woo Karşılaştırması

Mac ve Rihanna işbirliğiyle çıkan Riri Woo ruj, Mac sitesinde 49 TL'ye satılmaya başlandı. Ben de normalde hiç kırmızı ruj sürmememe rağmen bu kadar bahsedilince bu renge kayıtsız kalamayıp ruju ısmarlamıştım.



Riri Woo, klasik siyah Mac ruj ambalajında satılıyor, fakat rujun üzerinde Rihanna'nın imzası kazınmış. Pembeye kaymayan, oldukça mat bir gerçek kırmızı.


Bu rujla ilgili hep Ruby Woo'nuz varsa, buna gerek yok dendi çünkü gerçekten de aşırı benziyorlar. Swatchta üstte Riri altta Ruby Woo var ve farkları çok dikkatli bakmadıkça görülemiyor. Riri Woo biraz daha mavi alt tonlu ve hafifçe koyuyken, Ruby Woo daha domates kırmızısına yakın ama dudakta bu fark neredeyse kalmıyor.


Ultra Mat bitişli Riri Woo çok kuru, balmsız çok zor sürülen ve dudağı kurutan bir yapıda. Ben swatchta matlığı bozmamak adına balmsız sürdüm ama neler çektiğimi bir ben bilirim :) Kısacası yapısını sevmedim ben bu rujun, kullanması zor ve rahatsız edici buldum ne yazık ki.

Eğer elinizde Ruby Woo yoksa ve klasik Mac kırmızılarından edineyim derseniz Riri Woo güzel bir seçim, ama kuru yapısını ve sürümünün zorluğunu akılda bulundurmakta fayda var. Rihanna hayranıysanız zaten edinirsiniz, bu arada bu sene toplam 4 adet Rihanna koleksiyonunun çıkacağını ve bu rujun da özel ambalajla tekrar piyasaya sürüleceğini de hatırlatayım.

8 yorum:

  1. değmezmiş diye düşündürdün bana almam, ki rimmel kate 111 var bende (daha canlı bir kırmızı) aynı tarzda kuru nemsız ruj yada benım dudaklarım cok kuru alınası değilmiş ;) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kuru ve zor bir ruj, eğer kırmızı için herşeye değer demiyorsan 50 tl vermeye gerek yok bence. ben zaten pek kırmızı sürmediğimden özel zamanlarda birkaç kez sürerim belki ama günlük olarak uğraşması zor

      Sil
  2. Kırmızı ruja ihtiyacım olmadığından almayacağım. Gerçekten iyi bir yazıydı karşılaştırmayı sevdim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, ruby woo tarzı bir rujun varsa hiç gerek yok almaya :)

      Sil
  3. merhaba benim aram bu tarz kırmızı rujlarla pek iyi değil birçok kişide gördüm ben de beğenmedim almam galiba. Güzel bir yazı olmuş:) bana da beklerim:)
    http://oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kırmızı çok nadir sürüyorum :)

      Sil
  4. merhaba,

    fazlasıyla alakasız olacak ama satmayı düşünür müsün?
    ben 1 tane aldım ama sürekli kullandığım için şimdiden bitmesnden korkuyorum
    ah neden depolamadım ki!
    viva glam koleksiyonunda bu renk olmayacak sanırım
    renk olarak ruby woo benzese de retro matte olmadığı için kara kara düşünüyorum şu an ya biterse diye hahah :ddd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben birine verdim kendi riri woomu kullanamayacağımdan ne yazık ki, hala bende olsa satardım

      Sil