27 Mayıs 2013 Pazartesi

Heavy Metal Gözler: LA Splash Smoky Eyes Göz Farı

LA Splash Limango'da sıklıkla satışa sunulan bir marka ve ilginç renklerde farları, rimelleri, rujları dikkat çekici. Daha önce de blogumda turkuaz rimeli ve metalik krem farını tanıtmıştım, sırada ikili toz far Smoky Eyes- Heavy Metal var.




Heavy Metal, mat siyah ve simli bronz-gri karışımı renklerden oluşan bir ikili. Adı gibi, rocker, dumanlı bir makyaj yapmak için ideal bir seçim. Dışı karartılmış gümüş rengi ambalajı da plastikten çok daha iddialı duruyor.


Farın ilk rengi olan ışıltılı renk, sert yapıda ve aşırı pigmentli değil fakat rengini veriyor. İçindeki simler çok büyük olmadıklarından fazla dökülme yapmıyor. Siyah ise yumuşacık ve rengini hemen veren bir far, ama çok aşırı koyu değil.

Siyahı özellikle çok sevdim çünkü mat siyahlar ya kalıp gibi kalıp yayılmaz ya da aşırı yumuşak ve pigmentli olduklarından makyaj yapmayı çok zorlaştırırlar. Bu ikisi de değil, rengini veriyor ama aşırı da yoğun olmadığından abartmadan dozunu ayarlayıp yayarak güzel bir siyah baz oluşturmak mümkün.

Ben siyahın üzerine göz kapağı bölgesinde simli rengi pıt pıt yaparak uygulamayı tercih ediyorum ve sonuçta sadece bir ürünle koyu, iddialı ve geceye uygun bir makyaj ortaya çıkmış oluyor.


Simli farın ışıltılarını yakalamak için flu çekim bu da.

Olmazsa olmaz bir ürün değil ama eğer bu tarz koyu makyajları seviyorsanız ve Limango'da LA Splash butiğini yakalarsanız bu fara da bakmadan geçmeyin. Tam fiyatını hatırlamıyorum ama 15 TL civarı olması lazım ki bence fiyatını hak eden bir ürün.

4 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor far.
    Harika göz makyajı çıkar bu farla :)

    YanıtlaSil
  2. güzel görünüyorlar:)zaten çok kullanılan renklerden, güle güle kullan:*

    YanıtlaSil