17 Mayıs 2013 Cuma

Benefit Dallas Allık & Gloss

Benefit'in Dallas serisi çok uzun bir süredir istek listemdeydi, fakat Benefit'in fiyatlarını çok yüksek bulduğumdan almaya fırsat gelmemişti. Geçen  ay doğumgünüm bahanesi ve Sephora'nın %15 indirimi birleşince dayanamayıp hem allığını hem de glossunu edindim.

9 gramlık Dallas allık kullan kullan bitmeyecek büyüklükte, Benefit'in meşhur karton ambalajlarında geliyor. İç kapağında kendi aynası var ve orta kalitede bir fırçayla geliyor. Dallas gloss ise sıkılarak çıkarılan plastik bir tüpte.


Dallas allık biraz tozutan ama aşırı toz toz olmayan, rengini kolay veren, pigmentli ve yumuşak yapıda. Kalıcılığı iyi, yağlı cildimde hemen kaybolup giden allıklardan değil. Gloss ise kremsi ve yoğun yapıda, dudağa rengini veren bir ürün. Koyu kıvamlı olmasına rağmen aşırı yapış yapış olmamasını sevdim. 


Dallas'ı benim favorim yapan ise rengi, içine bronz katılmış çok hoş bir pembe. Şeker kız pembesi değil ama kahverengi de sayılmaz, tam kararında bir renk. Allığın içinde sim yok ama çok minik ışıltılar var, gloss ise simsiz. 

Aldığımda hiç pişman olmadığım ve fiyatını hak eden bir ikili oldu Dallas benim için, şimdi gözüm diğer Benefit allıklarda. Siz Benefit'ten hangi allıkları en çok seviyorsunuz?

6 yorum:

  1. Slm :) Benefit allıkları hiç denemedim ancak bir kaç blog da okuduğum kadarıyla fırçaya alırken oldukça tozuttuğu söyleniyor sence böyle bir şey söz konusu mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok inanılmaz tozutmasa da tozutuyor, daha yumuşak ve sık kıllı bir fırça kullanmak daha iyi bu allıklarda ama yanakta toz toz görünmedi

      Sil
  2. the blush and lip gloss looks amazing! ;)

    My Blog: Caught in a Daze.

    YanıtlaSil
  3. Benefitin ürünlerinde benim de gözüm var güle güle kullan:) bende brow seti almıştım cidden fiyatlar yüksek:/ ama çok tatlılar:)) bloguma beklerim;)
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bende sugarbomb var ve en sevdigim alligim :) simdi bu dallas ile coralistayi dusunuyorum

    YanıtlaSil