23 Mayıs 2013 Perşembe

Avon True Color 4lü Far: Arctic Goddess

Avon'un rujlarına ne kadar bayılıyorsam farlarını o kadar sevmiyorum. Pigmenti zayıf, kalitesiz farlar oluyorlar genelde ama arada beni şaşırtan ürünler de çıkmıyor değil. Bu paleti de, dış görünüşünün güzelliğine kanıp belki bu iyilerdendir diyerek almış bulundum.


Avon'un kış serisinden çıkan palet mavi dizaynıyla oldukça hoşuma gitti.


Kış temasına uygun olarak palet ışıltılı açık buz mavisi, ışıltılı yeşilimsi deniz mavisi, mat turkuaz mavi ve mat çok koyu yeşil-mavi arası bir renkte oluşuyor. İki ışıltılı, iki mat far fikrini sevdim ben, farların hiçbirinde dana gibi simler olmaması da bir artısı.


Ne yazık ki farlar pek kaliteli değiller. İlk iki renk neredeyse hiç renk vermiyor diyebilirim, 4-5 kat geçmeden opak şekilde sürmek imkansız. Mat farlar ise çok daha iyi performans gösteriyorlar, yapıları yumuşacık ve renklerini rahat veriyorlar. 

Genel olarak değerlendirirsem, zaten mavi far fazla kullanmadığımdan ve indirimde yakaladığımdan aldığıma pişman değilim ama ışıltılı iki far gerçekten kötü. Sadece mat renkleri beğendiyseniz bakabilirsiniz ama palet olarak alın diyemeyeceğim.

Yine de bu paleti istiyorum diyorsanız Avon'un indirim kataloglarını takip edin, uygun fiyatlara çıkıyor veya bu linkte 20 TL gibi bir fiyata satılıyor, fakat ben mavilere çok düşkün değilseniz bunun yerine daha kaliteli başka bir ürün almanız taraftarıyım.

6 yorum:

  1. Açık mavi hariç diğer renklerini seviyorum ben. Belki de bazsız kullanmadığımdandır. En koyu renge sadece dokunmak yetiyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mat renkler guzel ama indirim katalogundan olmadigi surece parasina degmiyor bence , uzerine 3 5 daha koyup cok daha kaliteli farlar alninabilir. yine de indirimde yakalanirsa bakilabilecek bir palet, ozellikle turkuaz renk harika

      Sil
  2. Ben de hiç memnun değilim bu simli renklerinden bu paletin. Ama mat renkler çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. matlari cok hos cidden, maviye bayiliyorum :)

      Sil
  3. Avon pek çok üründe kendini aştı,baya mesafe kat etti ama nedense bir türlü kaliteli farlar üretemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rujlarını çok seviyorum ama farlar olmuyor :(

      Sil