24 Aralık 2012 Pazartesi

MUA Kaş Kiti

MUA (MakeUp Academy) markası tıpkı Elf gibi çok ucuz fiyatlarıyla bilinen bir İngiliz markası. Geçenlerde Facebook'ta 35000 beğeniye ulaşınca tüm dünyaya bedava kargo+%35 indirim yaptılar. Ben de bu indirimden büyük bir alışveriş yaptım.

Kaşlarıma bir ürün kullanmıyordum ama MUA'nın kaş kitini görünce sepetime eklemiş bulundum, geldiği günden beri de kullanıyorum.


Kit, 3 tane kaş farı, kaş sabitleme jeli, fırçası ve bir aynayla geliyor. İçinden bir de minicik cımbız çıkıyor ki bence süper, fotoda çıkmadı ne yazık ki ama fırçanın olduğu bölmeye sığan ufacık bir cımbız kendisi.



En üstteki koyu iki renk kaşları doldurmak için, jelin yanındaki ise kaş kemiğine sürüp aydınlatma amaçlı bir far. Jel de sabitleyici olarak kullanılıyor. Ben kaşlarda kalem ürünlerdense farların çok daha doğal göründüğüne inananlardanım, bu nedenle kaş kalemi yerine böyle bir ürün seçtim.


Bunlar da swatchlar, ilk renk aydınlatıcı far. İki ve üç ise kaş farları, ben üç yani en koyuyu kullanıyorum ama biraz kızıl alttonlu kaçıyor bana bu renk. Açık olan ise sarışınlara daha uygun ve kızıllığı baskın olmayan bir renk. Farlar pigmentli ama aşırı değil, bence bu güzel bir özellik çünkü tek fırça darbesiyle fazlaya kaçma olayı pek olmuyor bu sayede.

Bu kit aslında çok kullanışlı, hem içindeki fırçası gayet güzel işe yarıyor hem de mini cımbızını çok sevdim. Tek beğenmediğim yönü renk oldu, bana biraz fazla kızıl geldi kullandığım rengi. Yine de çok kötü bir görüntü oluşturmadan kullanabiliyorum kaşlarımı hafifçe doldurmak adına.

Sonuçta bu kiti tavsiye ederim, son derece kompakt ve kullanışlı. Normalde fiyatı da çok ucuz (3.5 sterlin) ama kozmetik yasağı sebebiyle Türkiye'ye söylemeye cesaret edemiyorsanız, MUA ürünlerini bloggerlar gitti gidiyordan alıyorlar. Ben "mua kaş kiti" diye aratınca 27 TLye bir tane çıktı, bu da bence bu set için güzel bir fiyat.

Sizin kaşlarınıza kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler neler?

3 yorum:

  1. oh kargo bedava olayini ben nasil kacirdim ona sasiriyorum :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pia mia 50000de tekrar yapacaklar diye duydum, blogda duyururum eğer yaparlarsa

      Sil
  2. bloğunuzu çok beğendim :) Merakedereniz sizide bloğuma beklerim,güzel paylaşımlar.

    YanıtlaSil