24 Ocak 2012 Salı

Watsons-Accessorize-Penti Alışverişi

Dün Kadıköydeydim ve yine boş durmayarak alışveriş yaptım:) İlk durağım uzun süredir uğramadığım Watsons oldu, özellikle de bloglarda gördüğüm mor fondoten süngerinden almak için gittim.





Kömür içeren siyah burun bantlarını görünce hemen aldım, en kısa zamanda deneyeceğim. Makyaj temizleme mendillerim bitmişti, Beauty Formulas markasını denemek istedim ve şimdilik çok memnun kaldım. Alttakiler de meşhur fondoten süngerlerinden, kullanınca yazacağım ayrıca. Bakalım denildikleri gibi doğal bir görünüm sağlıyorlar mı.


Watsons eski seriden büyük yüz fırçam vardı ama kılları çok sert, umarım bu daha yumuşak çıkar. Bir de pudra ponponu aldım. Son olarak da yeşil çay serisinden oil+acne control jel aldım, genel olarak yeşil çay serisinden memnun kaldığımdan bunu da beğeneceğimi umuyorum.

Denedikçe yazıları gelebilir aldıklarımın, veya bitenler yazılarında rastlarsınız ileride:)


Daha sonra Accessorize'a girdim ve %50 indirimden en baştaki incili saç bandını aldım. Penti'den de pembe bir çorap aldım, bende aynısı vardı ama kaçırmıştım. En sondaki bileklik ise bir bijuteriden. Dün nedense cici kız modundaymışım, aldıklarım pek bir hanım hanımcık baksanıza:)

Bu moda uymayan tek bir şey daha aldım, o da bileziğimle aynı yerden aldığım bu tüylü devasa taç oldu. Sade kıyafetleri hareketlendirmek için kullanacağım, bu arada benim bu tarz tüylü ve tüllü taçlara takıntım vardır. Evde bir kutu dolusu var ve ne kadar abartılı olursa olsunlar günlük hayatımda takmayı seviyorum:)


Alışverişimin özeti bu kadar, bir süre alışveriş orucuna gireceğim galiba artık:)

9 yorum:

  1. o süngerden ben de alacaktım baktım ama göremedim sanırım kalmamış :) memnun musun sen de? herkes cok begeniyor. ben de bloglarda gördüm.

    YanıtlaSil
  2. nerwen- ben daha kullanamadım, ama beauty blendera göre fiyatı çok uygun (sanırım 6-7 TL). o yüzden denemekten zarar çıkmaz dedim, deneyince bir post hazırlayacağım en kısa zamanda:)

    YanıtlaSil
  3. Hakkaten ha o pembişler ne öyle hehehh :D Yaa fondöten süngerinden ben de bulamadım burdaki Watsons'ta ya yoktu ya da bitirmişler :( Güle güle kullan hepsini dee !

    YanıtlaSil
  4. Junkhead- bazen esiyor böyle:) benim gittiğim watsons'ta da 3 tane kalmıştı, ben 2sini alıp çıktım :)

    YanıtlaSil
  5. sünger bi meshur oldu pir meshur oldu
    watsosn sayemızde iyi paara kazanıyor.
    ponpon merak ettım ben de pudra fırcasından cok ponpon daha cok ıse yarıyo sanırım
    watsons cay serisinden ben de memnunum onu be alırken kalmamıstı gorememıstım bulursam alırım

    YanıtlaSil
  6. KOVA KADINIYIM BEN- ben fırça kullanıyorum fondoten sürerken ama tam kapatıcılık verdiğini düşünmüyorum, bu yüzden süngeri aldım bakalım memnun kalacak mıyım:) ponponla da kapatıcı ile tek tek kapattığım noktaların üzerine sabitleme amacıyla pudra uyguluyorum.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba cok guzel seler almissin hayirli olsun.
    Blogunu yeni kesfettim,birazdan uyenim ve takipteyim.
    Ben de beklerim bloguma
    Sevgiler
    khaleesistyle.blogspot.com
    Duygu

    YanıtlaSil
  8. khaleesi style- hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. corap pemPıs pembıs guselmişş(:

    YanıtlaSil