10 Ocak 2012 Salı

Sephora Glitter Eyes Palet

Sephora indirimi ayın 22sine kadar devam edecekmiş, ben de indirimden aldığım paleti tanıtmak istedim, belki almak isteyen olur diye.


Palet sert karton bir kutuda geliyor, arkasında ise kapaktaki göz makyajına ulaşmanın adım adım resimleri verilmiş.

  

Bu da içi, sol tarafta minik bir ayna yer alıyor ve altındaki açılan kısımda yazılı olarak adımlar açıklanmış. Sağda ise 5 tane ürün var, 1-göz kalemi, 2-resimde gümüş görünen ama aslında koyu ışıltılı gri far, 3- resimde beyaz görünen ama aslında gümüş rengi olan far, 4- simli eyeliner/maskara, 5- hacim veren rimel. Swatchlar da 1-4 arası sırasıyla şu şekilde:


Resimden de belli olacağı üzere kalem çok yumuşak ve koyu renk veriyor, ama akma problemi var. Yine de ben bu ışıltılı siyah kalemi çok sevdim, akmasaydı tekrar almak isterdim. Farlar yine bol ışıltılı ve toz toz olmuyorlar, renk vermeleri ise ne kötü ne de çok iyi. Bir de ışıltılı eyeliner var, o da klasik simli eyeliner bence. Rimeli ise denedim ve orta karar buldum, dolgunlaştırıyor ve biraz da uzatıyor ama bunu yaparken kirpikleri birbirine yapıştırıyor ne yazık ki.

Sonuç olarak, bu paleti beğendim çünkü indirimli fiyatı 20 TLyi hak ettiğini düşünüyorum ve adımları takip ederek çok iddialı dumanlı bir gece makyajı yaratmak oldukça kolay, aynı zamanda simli eyelinerı atlayarak bunu gündüz makyajına dönüştürmek de mümkün. Ayrıca içindeki 5 ürün de kalite olarak hiç fena değiller.

Eğer Sephora indirimine göz atma şansınız varsa bu palete de bir bakın derim, siz de benim gibi siyaha yakın makyajları seviyorsanız bu paleti oldukça pratik bulacaksınız.


2 yorum:

  1. smokey eyes olarak cok ideal bencede, güle güle kullan tatlim : )

    YanıtlaSil